Poliția Română se dotează cu aplicație pentru analiza tranzacțiilor cu criptomonede

Poliția Română se dotează cu aplicație pentru analiza tranzacțiilor cu criptomonede
scris 21 iul 2022

Greensoft va furniza Poliției Române, în urma unei licitații, o soluție informatică pentru analiza tranzacțiilor cu criptomonede. Licitația a fost estimată la 1,6 milioane de lei, fără TVA, dar contractul a fost semnat pentru suma de 597.000 lei, fără TVA.

Livrarea soluției informatice va avea loc în 45 de zile de la data semnării contractului, 13 iulie.

Urmărește-ne și pe Google News

La procedura de atribuire s-au înscris și SoftwareONE Licensing Experts, Organizing Group, Beia Consult International și Web Win Group Net.

Cinci oferte pentru un proiect comun STS-SPP privind managementul vulnerabilităților sistemelor de comunicații CITEȘTE ȘI Cinci oferte pentru un proiect comun STS-SPP privind managementul vulnerabilităților sistemelor de comunicații

"Proiectul care ca obiectiv întărirea capacității structurilor de criminalitate informatică din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, de a identifica și analiza probele digitale, precum și asigurarea cooperării inter-instituționale, la nivel național pentru prelevarea și analiza probelor digitale. Beneficiul obținut în urma achiziției va fi reducerea timpului de soluționare a sarcinilor și solicitărilor primite, în urma dotării cu echipamente noi, superioare din punct de vedere al performanțelor tehnice", se arată în caietul de sarcini al procedurii de atribuire.

În prezent, Poliția Română nu are în dotare o aplicație software care să vină în sprijinul specialiștilor, analizele tranzacțiilor cu criptomonede fiind efectuate cu soluții software gratuite, care nu oferă întotdeauna informații complete cu privire la diversele tipuri de tranzacții efectuate pe piața cripto.

Tranzacție pregătită - Aeroporturi București ia în calcul vânzarea acțiunilor deținute la Romprest Service, Romanian Airport Services și Globe Ground România CITEȘTE ȘI Tranzacție pregătită - Aeroporturi București ia în calcul vânzarea acțiunilor deținute la Romprest Service, Romanian Airport Services și Globe Ground România

Cu sediul în Iași, Greensoft a fost înființată în anul 2002 și este autorizată să desfășoare activități de consultanță în tehnologia informației (cod CAEN 6202).

În 2021, afacerile societății au atins 7,2 milioane de lei, de la 6,5 milioane de lei în anul precedent.

Acționarii Greensoft Iași sunt, conform termene.ro, Nela Mihaela Lungu-Constantinescu - 50%, Adrian Iulian Brezulianu - 25% și George Octavian Mardarasevici - 25%..

viewscnt
Afla mai multe despre
politia romana
criptomonede
criminalitate
oferte
licitatie
greensoft iasi
contract