Fosta companie de vânzări a Quickmobile.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, intră în insolvență

Fosta companie de vânzări a Quickmobile.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, intră în insolvență
scris 18 oct 2019

Instanța a admis o cerere a First Bank prin care a solicitat deschiderea procedurii de insolvență a Electro Mobile SRL Baia Mare, compania prin intermediul căreia aveau loc vânzările Quickmobile.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România. În septembrie 2018, Electro Distribution, compania de distribuție a Quickmobile.ro, a intrat direct în faliment, prin procedură simplificată, având datorii totale de peste 34,4 milioane lei.

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

"Admite cererea formulată de creditoarea First Bank SA împotriva debitoarei SC Electro Mobile SRL. În temeiul articolului 72, aliniatul 6 din Legea 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, deschide procedura generală împotriva SC Electro Mobile SRL. În cazul în care debitorul nu depune, în 10 zile de la pronunțarea prezentei hotărâri, la dosar, o declarație prin care să-și manifeste intenția de reorganizare (...) urmează a opera ridicarea de drept a dreptului de administrare - constând în dreptul de a-și conduce activitatea, de a-și administrat bunurile din avere și de a dispune de acestea, situație în care conducerea integrală a activității debitorului revine administratorului judiciar", este decizia instanței.

Urmărește-ne și pe Google News
Startup-ul românesc MorphL a fost selectat în Techstars Montréal AI, un program de accelerare dedicat inteligenței artificiale CITEȘTE ȘI Startup-ul românesc MorphL a fost selectat în Techstars Montréal AI, un program de accelerare dedicat inteligenței artificiale
Evenimente

28 noiembrie - Profit Financial.forum

Termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanțelor asupra averii debitorului este 21 noiembrie, iar până la 6 ianuarie 2019 va fi definitivat tabelul.

Prima ședință a creditorilor a fost programtă pentru 16 decembrie.

Administratorul judiciar provizoriu a fost stabilit R&P SPRL, cu un onorariu lunar de 200 lei.

Electro Mobile SRL a fost înființată în anul 2005 și a raportat afaceri de 16,1 milioane de lei la nivelul anului 2018, de la 64,4 milioane de lei în 2017. Pierderea companiei a scăzut de la 5,1 milioane de lei în 2017 la 3,5 milioane de lei la finele anului trecut.

Yahoo! închide grupurile de discuții CITEȘTE ȘI Yahoo! închide grupurile de discuții

Potrivit www.termene.ro, compania este controlată integral de Tudor Iulian Țiboc.

În prezent, vânzările Quickmobile.ro se derulează prin intermediul Euro Retail Tech SRL Baia Mare, companie deținută integral Adrian Ioan Silaghi, conform termene.ro.

Oficial american: Memorandumul România-SUA are 3 principii importante în selectarea furnizorilor 5G. Huawei - o istorie lungă de furturi de proprietate intelectuală și încălcare a legilor din domeniul corupției CITEȘTE ȘI Oficial american: Memorandumul România-SUA are 3 principii importante în selectarea furnizorilor 5G. Huawei - o istorie lungă de furturi de proprietate intelectuală și încălcare a legilor din domeniul corupției

El a intrat în acționariatul Euro Retail Tech în iulie 2018, prin participarea la o infuzie de capital de 10 lei. În acceași lună, Silaghi a devenit acționar unic, preluând toate titlurile deținute de Angela Țiboc, soția lui Tudor Iulian Țiboc.

Euro Retail Tech a raportat afaceri de 68,5 milioane de lei în 2018, de la circa 440.000 lei în anul precedent. Profitul net s-a triplat și a atins 1,2 milioane de lei în 2018.

Înființat în urmă de peste 10 ani, Quickmobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, fiind completat de o rețea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din țară.

În 2015, compania s-a extins pe piața internațională prin lansarea magazinului online QuickmobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene.

Odată cu extinderea business-ului pe plan internațional, Quickmobile a externalizat operațiunile de service (reparație/înlocuire) către service-urile autorizate de producători, semnând contract cu unul dintre cele mai mari centre de recepție specializat în service și retur din Europa, respectiv Service-Return.com.

viewscnt
Afla mai multe despre
quickmobile.ro
gadget-uri
drone
telefoane
roboti