Campania Kamalei Harris anunță că a strâns 81 de milioane de dolari în 24 de ore

Campania Kamalei Harris anunță că a strâns 81 de milioane de dolari în 24 de ore
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iul 2024

Campania vicepreședintelui american Kamala Harris a declarat că a strâns 81 de milioane de dolari în primele 24 de ore după ce a anunțat că va încerca să obțină nominalizarea democrată la prezidențiale, relatează CNN.

Într-o declarație, aceasta a afirmat că suma "reflectă banii strânși în cadrul campaniei, al Comitetului Național Democrat și al comitetelor comune de strângere de fonduri", scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

Purtătorul de cuvânt al campaniei lui Harris, Kevin Munoz, a numit suma strânsă o "revărsare istorică de sprijin" pentru vicepreședinte.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
ULTIMA ORĂ DOCUMENT România intervine în scandalul întârzierilor aeriene CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ DOCUMENT România intervine în scandalul întârzierilor aeriene

"Revărsarea istorică de sprijin pentru vicepreședintele Harris reprezintă exact genul de energie și entuziasm popular care câștigă alegerile", a declarat Munoz.

Luni, Harris a lăudat moștenirea președintelui Joe Biden în timp ce a rostit o alocuțiune la un eveniment organizat la Casa Albă, în prima sa apariție publică de când Biden și-a încheiat candidatura pentru realegere și a anunțat că o susține pe Harris.

La câteva ore după decizia președintelui Joe Biden de a-și încheia eforturile pentru realegere, campania Biden-Harris a depus oficial documente la Comisia Electorală Federală, redenumindu-și comitetul principal "Harris for President".

În cazul în care Harris rămâne candidatul de frunte de pe lista democraților la alegerile generale, ea va prelua contul de campanie existent și banii rămași. Dacă nu reușește să obțină nominalizarea pentru alegerile prezidențiale, acești bani ar putea finanța campanii publicitare cu cheltuieli independente prin intermediul comitetului de acțiune politică sau ar putea fi transferați Comitetului Național Democrat.

viewscnt
Afla mai multe despre
kamala harris
sua
presedinte