Poșta Română se pregătește pentru vânzarea online a titlurilor Tezaur

Poșta Română se pregătește pentru vânzarea online a titlurilor Tezaur
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 2 sep 2024

Poșta Română a lansat o licitație pentru servicii bancare necesare procesării plăților cu cardul în mediul online destinate achiziționării titlurilor de stat Tezaur, contractul fiind estimat la 1,8 milioane de lei pentru 12 luni. După stabilirea câștigătorului licitației, românii din țară și diaspora vor putea cumpăra titluri de stat emise de Ministerul Finanțelor prin accesarea paginii web a companiei.

Ofertele vor fi deschise în prima decadă a lunii septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
INFOGRAFICE LISTA Aproape 30 de hoteluri de lux pregătire pentru deschidere în România CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE LISTA Aproape 30 de hoteluri de lux pregătire pentru deschidere în România
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Profit.ro a anunțat, recent, că titlurile de stat tezaur vor putea fi cumpărate online de românii din diaspora, un proiect de OUG fiind pregătit de Ministerul de Finanțe (MF). În acest moment, titlurile se pot achiziționa online prin Spațiul Privat Virtual (SPV). Mai multe detalii AICI.

Poșta Română are ca acționari Ministerul Cercetării Inovării și Digitalizării (MCID) - 93,75% din acțiuni și Fondul Proprietatea, cu o participație de 6,25%. Compania este cel mai mare operator local de profil, cu o rețea teritorială de peste 5.600 de unități. În 2023, afacerile Poștei Române au crescut cu 26,6%, la 1,425 miliarde de lei.

Mai multe detalii despre companie AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
tezaur
titluri de stat
posta romana
licitatie
servicii bancare
online