Noutățile Netflix pentru luna septembrie - tot Emily și tot în Paris. Plus Viitorul cu Bill Gates

Noutățile Netflix pentru luna septembrie - tot Emily și tot în Paris. Plus Viitorul cu Bill Gates
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 sep 2024

Netflix continuă luna septembrie cum a termina luna august, cu Emily in Paris, care ajunge la a doua parte din al patrulea sezon, cap de afiș.

Platforma americană mai evidențiază pentru această lună The Perfect Couple, „un nou serial american de mister, bazat pe bestseller-ul cu același nume de Elin Hilderbrand, cu Nicole Kidman, Liev Schreiber, Dakota Fanning și Eve Hewson în rolurile principale”.

Urmărește-ne și pe Google News

His Three Daughters este descrisă drept „o povestea tensionată, emoționantă și amuzantă a dinamicii de familie, unde Natasha Lyonne, Elizabeth Olsen și Carrie Coon joacă trei surori care de reîntâlnesc pentru a-și îngriji tatăl suferind”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Disney+ schimbă regulile și prețul pentru clienții din România. Cea mai mare schimbare este pentru români, se renunță la un pachet CITEȘTE ȘI Disney+ schimbă regulile și prețul pentru clienții din România. Cea mai mare schimbare este pentru români, se renunță la un pachet

Categoria documentare punctează în septembrie cu cel puțin trei producții interesante, Apollo 13 Survival (despre misiunea spațială NASA), Ángel Di María: Breaking Down The Wall și What's Next: The Future With Bill Gates.


Producții Netflix

The Perfect Couple

Emily in Paris: Sezonul 4, Partea 2

His Three Daughters

2 septembrie 2024
Chestnut vs. Kobayashi: Unfinished Beef
Titlu localizat: Chestnut vs Kobayashi: Pe viață și pe carne
Pe 2 septembrie, urmărește în direct competiția supremă de devorat hotdogi, în care se confruntă Joey Chestnut, campionul en-titre, și rivalul său Takeru Kobayashi.

3 septembrie 2024
Last One Standing: Season 3
Titlu localizat: De-a râsul-plânsul: Sezonul 3
Pe locuri, fiți gata, vorbiți! Un nou grup de comedianți sunt protagoniștii unei drame yakuza plină de răsturnări de situație. Cine va ajunge până la finalul poveștii?

Phil Wang: Wang in There, Baby!
Titlu localizat: Phil Wang: Wang in There, Baby!
Phil Wang urcă pe scena Shakespeare's Globe din Londra, cu teme arzătoare, precum orezul reîncălzit, inteligența caracatițelor și importanța verificării faptelor.

Untold: Hope Solo vs. U.S. Soccer
Titlu localizat: Povești din sport: Hope Solo vs fotbalul din SUA
Hope Solo, câștigătoarea Cupei Mondiale, vorbește despre ascensiunea anevoioasă pe culmile fotbalului feminin, printre scandaluri și tensiuni cu fostele colege de echipă.

4 septembrie 2024
Outlast: Season 2
Titlu localizat: Outlast: Câștigăm împreună: Sezonul 2
O nouă serie de concurenți pleacă în Alaska, în sălbăticie, pentru premiul de 1 milion de dolari, dar ca să câștige, trebuie să lucreze în echipă și să evite sabotajul.

5 septembrie 2024
Apollo 13: Survival
Titlu localizat: Apollo 13: Supraviețuirea
Cu filmări și interviuri originale, documentarul spune povestea tensionată a misiunii Apollo 13 și a încercărilor disperate de a-i aduce pe astronauți teferi acasă.

Caught in the Web: The Murders Behind Zona Divas
Titlu localizat: Zona Divas: Crimele din umbra site-ului
În tenebrele orașului Ciudad de Mexico, tinere aflate în căutarea stabilității sunt atrase pe un site de exploatare sexuală, lucrurile degenerând într-o serie de crime.

INEDIT Teatru din România renunță la locurile și la rândul cu numărul 13 CITEȘTE ȘI INEDIT Teatru din România renunță la locurile și la rândul cu numărul 13

6 septembrie 2024
Disco, Ibiza, Locomía
Titlu localizat: Disco, Ibiza, Locomía
Pe scena anilor ’80 din Ibiza, un grup de prieteni ajung pe culmile gloriei cu excentrica trupă Locomía, testându-și relația, identitățile și carierele.

Rebel Ridge
Un fost pușcaș marin înfruntă corupția dintr-un orășel când poliția locală confiscă pe nedrept geanta cu banii de care el are nevoie pentru a plăti cauțiunea vărului său.

Selling Sunset: Season 8
Titlu localizat: Apusul e de vânzare: Sezonul 8
Eleganță, încleștări înverșunate, case uluitoare. Așa arată viața de zi cu zi a Grupului Oppenheim care are un nou agent și se desparte de un prieten drag.

9 septembrie 2024
Hot Wheels Let's Race: Season 2 
Titlu localizat: Hot Wheels: Să ne-ntrecem!: Sezonul 2
Presiunea stă să-i doboare pe puștii de la Hot Wheels, care încearcă să salveze Garajul Suprem de un nou pilot care conduce o mașină cu puteri speciale!

10 septembrie 2024
Ahir Shah: Ends
Titlu localizat: Ahir Shah: Ends
Aclamatul comedian Ahir Shah urcă pe scena Royal Court Theatre, să ne spună părerea bunicului lui despre clasă, familie și multiculturalism în Marea Britanie.

Jack Whitehall: Fatherhood with My Father
Titlu localizat: Jack Whitehall: Tata mă învață să fiu tată
Jack Whitehall și tatăl său pornesc într-o călătorie în jurul lumii pentru a afla răspunsuri la întrebările care îl macină pe comediantul devenit la rândul său tată.

11 septembrie 2024
Boxer
Titlu localizat: Boxerul polonez
Având doar soția alături, un tânăr boxer promițător fuge din Polonia comunistă pentru a-și atinge visul de a deveni cel mai mare luptător din istorie.

Technoboys
Sunt aprigi, legendari și au revenit! Dar sunt complet pierduți. O trupă de băieți în căutarea euforiei se confruntă cu o lume care pare necunoscută.

The Circle: Season 7
Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 7
Noii participanți concurează pentru premiul de 100.000 de dolari folosind urzeli iscusite, tactici necurate și mutări decisive, în cel mai intens sezon de până acum.

12 septembrie 2024
Ángel Di María: Breaking Down the Wall
Titlu localizat: Ángel Di María: Am depășit obstacolul
Documentarul spune povestea vieții și carierei legendarului fotbalist argentinian, de la originile modeste până la momentul în care a devenit campion mondial.

Odisee modernă: Un hoț a fost prins după ce s-a oprit să citească o carte despre Homer în timpul unei spargeri CITEȘTE ȘI Odisee modernă: Un hoț a fost prins după ce s-a oprit să citească o carte despre Homer în timpul unei spargeri

Billionaire Island
Titlu localizat: Insula miliardarilor
Lipsită de scrupule, proprietara unei crescătorii norvegiene de somoni vrea să preia prin forță un rival local pentru a deveni cel mai mare producător din lume.

Into the Fire: The Lost Daughter
Titlu localizat: În foc: Fiica pierdută
O mamă se zbate într-un labirint de întrebări fără răspuns după ce descoperă că fiica pe care a dat-o spre adopție cu mulți ani în urmă a dispărut.

Midnight at the Pera Palace: Season 2
Titlu localizat: Pera Palace, miezul nopții: Sezonul 2
Esra se întoarce din nou într-un trecut periculos. De data aceasta, ea ajunge în anii ’40 și începe să-și caute cu disperare mama biologică.

13 septembrie 2024
Officer Black Belt
Titlu localizat: Officer Black Belt
Un luptător de arte marțiale talentat și altruist se pune în slujba legii și își unește forțele cu un agent supraveghetor pentru a preveni infracțiunile.

Sector 36
Titlu localizat: Sectorul 36
După dispariția mai multor copii în mâinile unui criminal în serie din Sectorul 36 din Delhi, un polițist corupt e nevoit să desfacă ițele cazului cu orice preț.

Uglies
Titlu localizat: Urâții
Într-o distopie futuristă cu standarde de frumusețe forțate, o adolescentă aflată în așteptarea unei operații estetice pornește în căutarea prietenei ei dispărute.

16 septembrie 2024
CoComelon: Season 11
Titlu localizat: Cocomelon: Să cântăm!: Sezonul 11
Relaxează-te cu această colecție liniștitoare de cântece tandre în care apar JJ, familia și prietenii lui, precum și favoritul tuturor, câinele Bingo!

17 septembrie 2024
Culinary Class Wars
Titlu localizat: Bătălia claselor culinare
De la chefi de restaurant la amatori, oameni pasionați de gust, care au diverse profesii, concurează într-o competiție culinară acerbă.

Live From The Other Side with Tyler Henry
Titlu localizat: În direct din lumea de dincolo, cu Tyler Henry
În acest serial săptămânal, mediumul Tyler Henry schimbă vieți oferindu-le oaspeților săi speranță, vindecare și răspunsuri îndelung așteptate, în sesiuni emoționante.

18 septembrie 2024
Envious
Titlu localizat: Invidioasă
După o despărțire devastatoare, Vicky încearcă să-și păstreze visul de căsătorie căutând o nouă iubire, trecând printr-un proces profund de autodescoperire.

What's Next: The Future with Bill Gates
Titlu localizat: Ce urmează: Viitorul cu Bill Gates
În acest documentar, Bill Gates, filantrop și vizionar în domeniul tehnologiei, explorează provocările și soluțiile inovatoare care vor modela lumea în următorii ani.

Microsoft a anunțat când va vinde noile versiuni ale consolei Xbox CITEȘTE ȘI Microsoft a anunțat când va vinde noile versiuni ale consolei Xbox

19 septembrie 2024
Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story
Titlu localizat: Monștri: Povestea fraților Lyle și Erik Menendez
O dramă fascinantă despre crime reale care analizează viețile fraților Menendez, doi criminali condamnați, și uciderea brutală a părinților lor în Beverly Hills, în 1989. Un nou capitol al serialului-antologie despre „monștri” creat de Ryan Murphy și Ian Brennan.

The Queen of Villains
Titlu localizat: Regina ticăloaselor
În nebunia anilor ’80, o tânără blajină devine luptătoare profesionistă însetată de sânge și de răfuieli haotice, întorcând o țară întreagă împotriva ei.

Twilight of the Gods
Titlu localizat: Amurgul zeilor
Regele muritor Leif și războinica Sigrid se îndrăgostesc, ceea ce atrage mânia lui Thor asupra lor. Cei doi pornesc într-o misiune necruțătoare de răzbunare.

20 septembrie 2024
KLASS 95: The Power of Beauty
Titlu localizat: KLASS 95: Puterea frumuseții
O tânără ambițioasă lansează o agenție de modelling de top, hotărâtă să schimbe vieți. Dar puterea și dragostea nu sunt pentru cei slabi de inimă.

26 septembrie 2024
A True Gentleman
Titlu localizat: Un adevărat gentleman
O escortă masculină șarmantă își vede viața dată peste cap după ce se îndrăgostește, iar asta îl provoacă să descopere care-i sunt cu adevărat dorințele și nevoile.

Bangkok Breaking: Heaven and Hell
Titlu localizat: Bangkok Breaking: Între rai și iad
În timp ce luptă pentru supraviețuire, un salvator devotat încearcă s-o salveze pe fiica răpită a unui magnat imobiliar dintr-o serie de situații mortale.

Everything Calls for Salvation: Season 2
Titlu localizat: Toți vrem să fim salvați: Sezonul 2
Făcând eforturi disperate să-și păstreze fiica și noul post la spitalul de psihiatrie, Daniele trebuie să depășească multe obstacole pentru a duce o viață obișnuită.

Nobody Wants This
Titlu localizat: Nimeni nu vrea asta
În acest serial de comedie cu Kristen Bell și Adam Brody, atracția romantică dintre o prezentatoare de podcast și un rabin proaspăt burlac este la cote maxime.

27 septembrie 2024
Lisabi: The Uprising
Titlu localizat: Lisabi: Revolta
Iată povestea legendară a unui erou popular, care s-a răsculat împotriva unui imperiu opresiv și a luptat pentru propria libertate, schimbând cursul istoriei yoruba.

Rez Ball
În Chuska, New Mexico, o echipă de baschet formată din liceeni se confruntă cu o provocare. Echipa trebuie să fie mai unită ca niciodată pentru a-și împlini marele vis.

We Were Kings
Titlu localizat: Am fost regi
Un cartier plin de viață din Ciudad de Mexico este condus de trei indivizi foarte uniți, până când o tragedie neașteptată îi transformă în rivali pe doi dintre ei.

Will & Harper
Titlu localizat: Will și Harper
Când prietenul lui Will Ferrell, Harper, se identifică drept femeie transsexuală, cei doi pleacă într-o călătorie pentru a se apropia și a o dezvălui pe adevărata Harper.

Casa din filmul horror cult \ CITEȘTE ȘI Casa din filmul horror cult "Poltergeist", scoasă la vânzare pentru o sumă modică


Producții licențiate

1 septembrie 2024
Don Juan

Gemini Man

Lakeview Terrace

Seven

Somewhere

Superhero Movie

The Case Against Ferro

The Fast and the Furious

The Fighting Musketeers

The First Purge

The Grudge

The Night Before

The Secret Killer

Vengeance of the Three Musketeers

Venom

2 septembrie 2024
2 Fast 2 Furious

3 septembrie 2024
The Fast and the Furious: Tokyo Drift

4 septembrie 2024
Fast & Furious

Lasă-mă, îmi place! Camera 609

VIDEO Disney a anunțat când lansează Frozen 3 CITEȘTE ȘI VIDEO Disney a anunțat când lansează Frozen 3

Prison Break: Sezoanele 1-5

5 septembrie 2024
Barbie & Stacie to the Rescue

Fast Five

6 septembrie 2024
Fast & Furious 6

7 septembrie 2024
Furious 7

Just Mercy

8 septembrie 2024
Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles 2

The Day After Tomorrow

The Fate of the Furious

9 septembrie 2024
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

15 septembrie 2024
Aloha

Gifted

The Boy in the Striped Pajamas

16 septembrie 2024
Abominable

For a Good Time, Call…

Sing

The Purge

The Purge: Anarchy

The Purge: Election Year

The Visit

20 septembrie 2024
The Resident: Sezoanele 1-5

VIDEO Disneyland Paris bate recordul mondial la focuri de artificii CITEȘTE ȘI VIDEO Disneyland Paris bate recordul mondial la focuri de artificii

22 septembrie 2024
Annabelle

Annabelle Comes Home

Annabelle: Creation

Brothers

Pulp Fiction

23 septembrie 2024
Hitman

25 septembrie 2024
Mangalița: Sezoanele 1-2

26 septembrie 2024
Star Trek

Star Trek Beyond

Star Trek Into Darkness

29 septembrie 2024
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Producții care părăsesc platforma

1 septembrie 2024
13 Going on 30

A Chinese Odyssey (Part I)

A Chinese Odyssey Part Two: Cinderella

American Underdog: The Kurt Warner Story

Awake

Bridesmaids

Gretel & Hansel

Jumper

Little Women

Monster Trucks

The Animal

The Croods

The Mexican

The Wishing Tree: Childhood Memories

Velvet: Sezoanele 1-4

Dr. Seuss' The Lorax

VIDEO&FOTO Unul dintre cei mai în vogă streameri americani a ajuns în Piața Obor la mici. A încercat să facă live din Palatul Parlamentului CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Unul dintre cei mai în vogă streameri americani a ajuns în Piața Obor la mici. A încercat să facă live din Palatul Parlamentului

2 septembrie 2024
Minions: The Rise of Gru

7 septembrie 2024
The Alpinist

The Monuments Men

8 septembrie 2024
Imi este indiferent daca in istorie vom intra ca barbari

10 septembrie 2024
Cuties

14 septembrie 2024
The Black Phone

15 septembrie 2024
50 First Dates

Certain Women

Chicago

Fight Club

Ford v. Ferrari

In Time

Shooter

State of Play

The Talented Mr. Ripley

21 septembrie 2024
Mr. Malcolm's List

22  septembrie 2024
Red Eye

Smile

The Martian

23 septembrie 2024
Belfast

NiNoKuni

27 septembrie 2024
Emily the Criminal

30 septembrie 2024
Glass

Last Night in Soho

Netflix promite acțiune cu spioni în august CITEȘTE ȘI Netflix promite acțiune cu spioni în august

Supergirl: Season 6

În funcție de negocierile drepturilor de difuzare, pot apărea și alte filme sau seriale pe parcursul acestei luni, fiind posibilă, în unele cazuri, și schimbarea datelor de publicare.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
streaming
video