Vinul zilei: un Châteauneuf-du-Pape frumos echilibrat, cu arome de fructe de pădure, cireșe negre, mure, grafit și condimente dulci. Cotat cu 96-98 puncte Robert Parker și 96 puncte James Suckling

Vinul zilei: un Châteauneuf-du-Pape frumos echilibrat, cu arome de fructe de pădure, cireșe negre, mure, grafit și condimente dulci. Cotat cu 96-98 puncte Robert Parker și 96 puncte James Suckling
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 11 aug 2024

Recomandarea de astăzi, Cuvée Réservée Châteauneuf-du-Pape 2020, este un roșu remarcabil, care a primit 96 puncte James Suckling, 96-98 puncte Robert Parker și 94 puncte Jebb Dunnuck.

Crama Domaine du Pegau, situată în inima regiunii Châteauneuf-du-Pape, este renumită pentru vinurile sale excepționale care reflectă tradiția și pasiunea familiei Faraud. Cu o istorie ce se întinde pe mai multe decenii, Domaine du Pegau se distinge prin vinuri cu caracter puternic și complexitate profundă, produse dintr-o selecție atentă de struguri de top.

Crama îmbină expertiza tradițională cu tehnici moderne pentru a crea vinuri elegante și deosebit de aromate, ce încântă iubitorii de vinuri de pretutindeni. Fiecare sticlă de Pegau este o mărturie a dedicării și a excelenței în vinificație.

Domaine du Pegau Cuvée Réservée Châteauneuf-du-Pape 2020 scoate în prim-plan note intense de cireșe negre, mure, grafit și condimente dulci, în vreme ce finalul este lung, cu note fructat-minerale. Degustați acest vin la 16-18 grade Celsius, alături de preparate din carne roșie și vânat.

James Suckling: “Un Châteauneuf-du-Pape stratificat și bine echilibrat. Este corpolent, cu taninuri fine și ferme. Are multe straturi și o eleganță rafinată, cu un caracter reținut pe palat, în ciuda naturii generoase a anului de vinificație. Complex și catifelat, cu un caracter proeminent de cireșe și ierburi uscate spre final. Structurat și concentrat, cu o excelentă focalizare și lungime.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Urmărește-ne și pe Google News

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin