Vinul zilei: o șampanie de 90 de puncte Gilbert & Gaillard, medaliată cu Aur la concursurile din domeniu. Elegantă, dezvăluie note fructate, de biscuiti, condimente dulci și ceva nuanțe saline pe final

Vinul zilei: o șampanie de 90 de puncte Gilbert & Gaillard, medaliată cu Aur la concursurile din domeniu. Elegantă, dezvăluie note fructate, de biscuiti, condimente dulci și ceva nuanțe saline pe final
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 18 aug 2024

O șampanie elegantă, generoasă și cu personalitate, Champagne Cattier Brut Premier Cru cucerește cu bulele delicate și aromele sale savuroase.

Casa Cattier, cu o tradiție de peste 400 de ani în vinificație, a fost fondată în 1625 în Chigny-les-Roses, un sat pitoresc din Montagne de Reims. Familia Cattier a cultivat cu pasiune viile din această regiune renumită, iar astăzi afacerea este condusă de Alexandre Cattier, un oenolog certificat, care a preluat compania de la tatăl său, Jean-Jacques.

Alexandre colaborează strâns cu verișoarele sale, Agathe și Marie, pentru a continua moștenirea familială și a aduce vinurile Cattier în atenția iubitorilor de șampanie din întreaga lume. Casa Cattier rămâne un simbol al excelenței și tradiției în lumea vinurilor fine.

Champagne Cattier Brut Premier Cru este realizată din struguri Pinot Meunier, cunoscuți și sub numele de Schwarzriesling sau Mullerrebe. Cu o culoare aurie și bule fine, șampania Cattier Brut 1ER CRU impresionează prin aromele sale proaspete de biscuiți, pere, lime și vanilie. Pe palat, se simt nuanțe de lime, pere, piersici și condimente dulci. Se recomandă servirea acestei șampanii la 5-8 grade Celsius, fie singură, fie alături de fructe de mare, pește sau preparate ușoare și sofisticate.

Gilbert & Gaillard: Un vin auriu deschis, cu note olfactive de fructe bine coapte și tonuri minerale după aerare. Frumos texturat, cu un atac rafinat pe palat. Aromele de fructe sunt impecabil conturate, iar finalul adaugă tonuri saline.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Urmărește-ne și pe Google News

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în Orb, ediția 2023. În plus, pe Unvinpezi.ro ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

Evenimente
>31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin