Fabrica de construcții care l-a falimentat pe Irinel Columbeanu, cumpărată de un furnizor IKEA

Fabrica de construcții care l-a falimentat pe Irinel Columbeanu, cumpărată de un furnizor IKEA
scris 14 feb 2024

Fabrica de materiale de construcții din județul Gorj din cauza căreia a falimentat omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost vândută de lichidatorul judiciar.

VEZI AICI ȘI VIDEO IFB Finwest își promovează serviciile cu Irinel Colmbeanu: "Dacă investeam 100 de lei în acțiuni la bursă la fiecare întâlnire cu o fată frumoasă și la fiecare șampanie scumpă băută prin cluburi, nu ajungeam să..."

Urmărește-ne și pe Google News

Societatea acestuia se află în procedura de lichidare judiciară de mai mulți ani, din cauza datoriilor acumulate. Noul investitor vrea să transforme fabrica într-una de mobilă, arată Adevărul.

„Investitorul a cumpărat de la lichidator o parte din terenurile și clădirile pe care le avea fosta fabrică a lui Columbeanu, la Târgu Cărbunești. A solicitat emiterea unui certificat de urbanism pentru construirea unei fabrici pentru materiale folosite la realizarea de mobilier pentru un cunoscut brand internațional. Din păcate, la primărie nu au ajuns mulți bani, pentru că prima dată trebuie să își recupereze banii statul și ANAF-ul. Avem o datorie de recuperat de peste 600.000 de lei. Suntem înscriși la masa credală“, a spus primarul orașului Târgu Cărbunești, Dănuț Birău.

Telerenta anunță investiții de 3 milioane de euro și vizează extinderea în Polonia CITEȘTE ȘI Telerenta anunță investiții de 3 milioane de euro și vizează extinderea în Polonia

Producția la noua fabrică de mobilă va începe peste aproximativ un an și jumătate și se estimează că vor lucra aproximativ 150 de persoane.

Fabrica a fost deschisă de Irinel Columbeanu în Târgu Cărbunești în anul 2006.

Acesta a susținea că a descoperit un nou ciment revoluționar care poate fi folosit și la temperaturi foarte scăzute.

„Am făcut la Targu Carbunești o fabrică ce va produce acest nou produs pe care l-am denumit după mine, «columbeanit». Voi intra pe piața construcțiilor și cred că voi revoluționa acest domeniu. Am făcut la Târgu Cărbunești o fabrică ce va produce acest nou produs pe care l-am denumit după mine. Practic este vorba despre un altfel de ciment. Se întărește rapid, iar timpul de uscare se poate regla. Timpul de construcție va fi mai scurt, poate fi turnat la temperaturi mici, așa încât se va putea lucra și iarna”, spunea la vreme respectivă omul de afaceri Irinel Columbeanu, care mai susținea că cimentul său poate fi folosit și la -30 de grade Celsius, arată sursa citată.

viewscnt
Afla mai multe despre
irinel columbeanu
mobila
târgu cărbunești