EXCLUSIV FOTO Producătorii saltelelor Green Future pregătesc case de lemn pe malul lacului Snagov, lângă vile celebre

EXCLUSIV FOTO Producătorii saltelelor Green Future pregătesc case de lemn pe malul lacului Snagov, lângă vile celebre

Proiectul Green Future Snagov

Alexandru Urzică
Alexandru Urzică
scris 4 iun 2024

Grupul de companii Green Future, specializat pe producția de saltele și pilote, pregătește construcția unui ansamblu rezidențial cu 88 de case din lemn pe malul lacului Snagov, în vecinătatea unor vile celebre, precum cea a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Tendința lansată de marile lanțuri de retail alimentar, precum Lidl sau Penny, de a-și diversifica strategia de expansiune locală prin închirierea magazinelor, impactul asupra pieței imobiliare a pregătirilor pentru alegerile prezidențiale, parlamentare, locale și europarlamentare din 2024, soluțiile concrete în rezolvarea problemelor cauzate de lipsa unui cadru urbanistic unitar sunt doar o parte dintre temele care vor fi discutate la Conferința Profit.ro - Piața imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediția a IV-a, programată pentru 17 iunie. DETALII AICI

Urmărește-ne și pe Google News

Proiectul Green Future Snagov a început în 2021 cu lărgirea și dragarea canalului de ieșire la lac pentru asigurarea circulației pe apă pentru viitorii proprietari. La sfârșitul anului trecut au fost finalizate zidurile de sprijin și a început executarea rețelei de utilități, pentru ca, acum să fie inițiat procesul în vederea construirii unui ansamblu cu 88 de case de lemn ce vor fi făcute la fabrica EcoKit din Bacău.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
EXCLUSIV O nouă tranzacție majoră. AFI, la un pas de achiziția clădirii Bancorex. Posibilă vânzare în pierdere CITEȘTE ȘI EXCLUSIV O nouă tranzacție majoră. AFI, la un pas de achiziția clădirii Bancorex. Posibilă vânzare în pierdere

Grupul Green Future, fondat în 2004 și deținut de antreprenorii Claudiu Stepan, Cristian Badea și Alin Neagu, deține pe malul lacului Snagov terenuri cu o suprafață cumulată de 5,7 hectare pe care vor fi construite cele 88 de case, o piscină, un teren de tenis și vor fi amenajate 184 de locuri de parcare.

„Construcția proiectului va fi începută peste două luni și va necesita o investiție de circa 11 milioane euro“, a declarat, luna trecută, pentru Profit.ro, Alin Neagu.

 

Casele propuse de dezvoltator au o arhitectură de inspirație scandinavă, pe structură de lemn, și sunt împărțite în 3 zone: cu ieșire directă la lac, cu ieșire la canalul lateral și în interiorul complexului. Toate aceste zone vor avea acces la ponton, pentru cei care dețin ambarcațiuni.

Cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de centre comerciale anunță în România creșteri de două cifre. A semnalat recent că este supus inspecțiilor fiscale declanșate de statul român CITEȘTE ȘI Cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de centre comerciale anunță în România creșteri de două cifre. A semnalat recent că este supus inspecțiilor fiscale declanșate de statul român

Casele vor fi realizate în fabrica EcoKit din Buhuși (Bacău), care a livrat până acum peste 600 de case pe structură de lemn în Franța, Belgia, Austria, Italia și România.


Prețurile caselor din acest proiect sunt cuprinse între 186.000 de euro și 333.000 de euro.

PREMIERĂ Jumbo pregătește deschiderea Jumbo Mall, cu primul său magazin dintr-un mall românesc, după tranzacția anunțată de Profit.ro. Plan de extindere agresivă în România CITEȘTE ȘI PREMIERĂ Jumbo pregătește deschiderea Jumbo Mall, cu primul său magazin dintr-un mall românesc, după tranzacția anunțată de Profit.ro. Plan de extindere agresivă în România

Malurile lacului Snagov mai găzduiesc vilele altor personalități, precum Ion Țiriac, Mugur Isărescu, Adriean Videanu, Viorel Cataramă, Călin Popescu Tăriceanu, Mircea Geoană, Ionuț Lupescu, Cosmin Olăroiu, Andreea Esca.

Și antreprenorul ieșean Iulian Dascălu, cel mai mare proprietar român de centre comerciale moderne, își construiește o vilă cu piscină pe malul lacului Snagov, unde îl va avea ca vecin pe omul de afaceri Remus Truică.

Grupul de companii Green Future a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 44,4 milioane de euro, din care 28,5 milioane de euro provin din activitatea curentă de producție, iar restul din afaceri imobiliare, spune Alin Neagu.

EXCLUSIV FOTO Vastint, cu acționari comuni cu IKEA, pregătește un proiect imobiliar mixt de regenerare urbană în locul fostei fabrici Dîmbovița, fondată de industriașul Prodanof și care urmează să fie demolată CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Vastint, cu acționari comuni cu IKEA, pregătește un proiect imobiliar mixt de regenerare urbană în locul fostei fabrici Dîmbovița, fondată de industriașul Prodanof și care urmează să fie demolată

Green Future a vândut în 2021 omului de afaceri Petre Niculae, unul dintre cei mai prolifici investitori în locuințe din Sectorul 6 al Bucureștiului, un teren în zona Electronicii din apropierea pieței Obor pe care se pot construi 522 de apartamente. Tranzacția a fost realizată în schimbul a 90 de apartamente și 80 de parcări din viitorul ansamblu rezidențial, pe care Green Future intenționează să le vândă.

Green Future a început să investească pe piața imobiliară din 2012, iar de atunci a realizat 6 ansambluri cu 176 de vile, în principal în zona Pipera și Mogoșoaia. Dezvoltatorul a construit și un bloc cu 9 etaje și 172 de apartamente în Sinaia, în urma unei investiții de 12 milioane de euro, potrivit lui Alin Neagu.

Din grupul de firme Green Future fac parte producătorii Softex, Super Ball, Alcam International, Super Ball International și Pal Group cu fabrici în localitățile Roman (Neamț), Urziceni (Ialomița), Sfântu Gheorghe (Covasna), Lugoj, Orțișoara și Covaci (Timiș). Grupul produce perne, pilote, saltele și topere, în principal, pentru piața românească, dar produsele ajung și la export în țări precum Anglia, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova și Suedia.

viewscnt
Afla mai multe despre
green future snagov