Antreprenorul Marius Dosinescu lansează un serviciu pentru publisheri și advertiseri

Antreprenorul Marius Dosinescu lansează un serviciu pentru publisheri și advertiseri

Marius Dosinescu

Profit.ro
Profit.ro
scris 4 sep 2024

Antreprenorul Marius Dosinescu lansează Adverlink.net, un marketplace online ce conectează publisherii și advertiserii printr-un sistem de tip Links as a Service (LaaS).

Serviciul Adverlink.net se adresează publisherilor și advertiserilor din Uniunea Europeană, din Marea Britanie, dar și din America de Nord (SUA și Canada).

Urmărește-ne și pe Google News
Noutățile Netflix pentru luna septembrie - tot Emily și tot în Paris. Plus Viitorul cu Bill Gates CITEȘTE ȘI Noutățile Netflix pentru luna septembrie - tot Emily și tot în Paris. Plus Viitorul cu Bill Gates
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Adverlink.net răspunde unor nevoi importante ale experților SEO, care vor să puncteze în zona de link building (backlinks), dar care se lovesc de diverse obstacole provenite din statutul curent al pieței: calitate slabă a articolelor în care integrează link-uri, timpi mari de publicare sau procesul greoi de management al linkurilor cumparate, dar si lipsa totala de automatizare. Adverlink.net a fost creat pentru a oferi o soluție la aceste probleme, facilitând integrarea directă și eficientă cu platformele clienților, în special cu WordPress.

 Adverlink.net este parte a companiei Aysa.ai.

”Am decis dezvoltarea Adverlink.net pentru că ne-am dorit să automatizăm complet procesul SEO prin Aysa.ai. Astfel, răspundem atât nevoilor profesioniștilor SEO, cât și celor pe care le au publisherii și advertiserii. Cei dintâi au garanția unei noi surse de venit pentru site-ul pe care îl gestionează, iar cei din urmă beneficiază de linkuri de calitate și de încredere pentru proiectele pe care le dezvoltă”, a declarat Marius Dosinescu, fondator Adverlink.net.

Aysa.ai, proiectul anterior dezvoltat de Marius Dosinescu, se află în faza de teste, însă primele rezultate sunt promițătoare, platforma generând o cifră de afaceri de 120.000 de euro în primele 6 luni din 2024, provenind de la clienți recurenti. Până acum, 28 de clienți (90% dintre aceștia fiind din România) au contribuit la acest rezultat, iar perspectiva de extindere în regiune este pozitivă.

Lufthansa adaugă greutate de plumb la coada unor aeronave, pentru confort la clasa I CITEȘTE ȘI Lufthansa adaugă greutate de plumb la coada unor aeronave, pentru confort la clasa I

Aysa.ai a atras în ianuarie o investiție de 150.000 de euro de la Innovator Spark, jucător în dezvoltarea software end-to-end.

Noul serviciu funcționează independent, dar este integrat în Aysa.ai pentru a contribui la automatizarea completă a procesului SEO.

Marius Dosinescu a vândut în 2023 FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, către lanțul de florării Magnolia.

viewscnt
Afla mai multe despre
marius dosinescu
adverlink.net
advertiseri