Digi își provoacă rivalii din Spania cu reduceri agresive

Digi își provoacă rivalii din Spania cu reduceri agresive
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 oct 2024

Operatorul român Digi își provoacă rivalii din Spania cu o ofertă de doar 10 euro pe lună la serviciile furnizate prin fibră de 300 Mbps, relatează presa spaniolă.

Oferta va fi însoțită de îmbunătățirea tuturor tarifelor sale pentru telefonul mobil.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Italieni furioși după noi inundații CITEȘTE ȘI VIDEO Italieni furioși după noi inundații
Evenimente
>31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Datorită investiției pe care a făcut-o propriei rețele de fibră optică în ultimii șase ani, operatorul adaugă un produs nou în portofoliul său și îmbunătățește, de asemenea, beneficiile produsului SMART Fiber de 500 Mb, crescând viteza acestuia la 600 Mb, mai este relatat.

Operatorul raportează că aceste evoluții vor fi aplicate automat și gratuit atît pentru clienții contractuali, începând de miercurea viitoare, 16 octombrie; cât și pentru clienții cu cartele pre-plătite atunci când reactivează serviciul DIGI sau cu următoarea reactivare automată.

Profit.ro a anunțat recent că  Digi continuă asaltul în Spania recrutând acum un director-cheie, pe fostul director general al filialei spaniole a fondului american de investiții Carlyle, Carlos Robles, acesta urmând să facă parte din Consiliul de Administrație al Digi Spania.

Robles și-a dezvoltat cea mai mare parte a carierei în sectorul de capital privat și are o experiență vastă în investiții și capital de risc, lucrând la Carlyle în ultimii 14 ani.

FOTO Auchan și Leroy Merlin instalează panouri fotovoltaice pe magazine CITEȘTE ȘI FOTO Auchan și Leroy Merlin instalează panouri fotovoltaice pe magazine

Anterior a lucrat la Merril Lynch tot pe Spania, consiliind companii precum Iberdrola, Endesa, BBVA, Banco Santander.

Digi își provoacă rivalii din Spania cu reduceri agresive

Evoluția Digi în Spania este de neoprit astfel că operatorul român are șanse reale să își dubleze numărul de clienți pe această piață în 2 ani, Digi și alți operatori din sectorul low-cost, precum Finetwork și Avatel, urmând să fie cei care vor stabili tendința de schimbare în Spania, relevă ultimul raport al analiștilor de la Deutsche Bank și Barclays, analizat de Profit.ro - VEZI AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
digi
spania
vodafone
salarii
angajati