Asirom VIG preia contul de asigurări de sănătate al ANRE

Asirom VIG preia contul de asigurări de sănătate al ANRE
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 6 sep 2024

Asirom Vienna Insurance Group a câștigat o licitație pentru furnizarea de servicii de asigurări voluntare de sănătate pentru salariații Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

La procedură a participat și Groupama Asigurări.

Urmărește-ne și pe Google News
HARTĂ Cod roșu de caniculă în 7 județe, unde temperaturile maxime ating 41 grade. Cod portocaliu în alte 10 județe și în București CITEȘTE ȘI HARTĂ Cod roșu de caniculă în 7 județe, unde temperaturile maxime ating 41 grade. Cod portocaliu în alte 10 județe și în București
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Polița a fost estimată la 714.472 pentru 12 luni și va acoperi un număr maxim de salariați de 353.

Atribuirea contractului s-a realizat pentru suma de 660.480 lei.

De menționat că ANRE a mai încercat să atribuie de trei ori acest contract, dar a anulat licitațiile în octombrie 2023, ianuarie 2024 și aprilie 2024.

Reacția Mega Image după ce Consiliul Concurenței și-a exprimat îngrijorări față de preluarea magazinelor Profi CITEȘTE ȘI Reacția Mega Image după ce Consiliul Concurenței și-a exprimat îngrijorări față de preluarea magazinelor Profi

"Achiziția are în vedere asigurarea serviciilor medicale la care salariații Autorității de Reglementare din Domeniul Energiei au acces în suma acoperită, destinate diagnosticării, tratamentului, corectării și recuperării salariatului în cazul diferitelor afecțiuni. Prin contractul de asigurare, achizitorul/contractantul asigurării se obligă să plătească o primă asigurătorului iar acesta la rândul său, se obligă ca la producerea riscului asigurat să plătească furnizorului de servicii medicale sau asiguratului, după caz, despagubirea, în limitele și în termenele convenite", scrie în caietul de sarcini al licitației.

Anterior, Signal Iduna a furnizat ANRE serviciile de asigurare voluntară de sănătate, contractul fiind câștigat în septembrie 2022 pentru suma de 669.186 lei.

ANRE este autoritate administrativă autonomă, cu personalitate juridică, sub control parlamentar, finanțată integral din venituri proprii, independentă decizional, organizatoric și funcțional, având ca obiect de activitate elaborarea, aprobarea și monitorizarea aplicării reglementărilor obligatorii la nivel național, necesare funcționării sectorului și pieței energiei electrice, termice și a gazelor naturale în condiții de eficiență, concurență, transparentă și protecție a consumatorilor.

Signal Iduna Asigurare, parte a grupului german Signal Iduna, este activa pe piata asigurarilor de viata si de sanatate din Romania. Grupul Signal Iduna opereaza in Romania din iunie 2008, in principal pe piata asigurarilor private de sanatate, dar ofera si produse pe segmentele de asigurari de viata si asigurari de accidente. Detalii AICI.

Asirom este o subsidiară locală a Vienna Insurance Group și a ocupat locul cinci în ierarhia de profil la finele anului 2023, când a subscris prime de 1,602 miliarde de lei. Mai multe detalii AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
anre
asirom
contract