Consiliul Concurenței autorizează operațiunea de externalizare a unor servicii de către OMV Petrom

Consiliul Concurenței autorizează operațiunea de externalizare a unor servicii de către OMV Petrom
scris 1 oct 2020

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care OMV Petrom SA externalizează către J. Christof E&P Services S.R.L. și Christof Private Firefighting Services S.R.L. unele operațiuni și servicii generale de suprafață conexe activităților de extracție și producție a petrolului și gazelor naturale, împreună cu activele și angajații care le deservesc.

Problemele și provocările sectorului energetic, afectat la fel ca multe alte domenii de criza generată în contextul pandemiei COVID-19, vor fi dezbătute pe larg de liderii celor mai importanți jucători în domeniu, alături reprezentanți ai autorităților, la Videoconferința - Energy Profit Forum - Energia post-coronavirus, organizată în data de 8 octombrie 2020Mai multe detalii AICI

Urmărește-ne și pe Google News

Noi detalii vor fi anunțate la Profit Energy.forum, videoconferinta transmisa in direct la Profit TV și organizată cu sprijinul Black Sea Oil & Gas, Complexul Energetic Oltenia, FPPG, E-INFRA (Nova Power & Gas), Nuclearelectrica, OMV Petrom, Romgaz și Transgaz.

În urma derulării unei proceduri de achiziție publică, consorțiul format din J. Christof E&P Services S.R.L. și Christof Private Firefighting Services S.R.L. a fost desemnat drept ofertantul cel mai bine clasat pentru lotul A (Zona de Producție Oltenia) și lotul B (Zona de Producție Muntenia Vest și Zona de Producție Moesia), urmând să semneze cu OMV un acord-cadru pentru furnizarea de servicii de suprafață și transport, servicii de operare și mentenanță minoră, servicii de pompieri și salvare, servicii de operare în teren, servicii de operare în facilități, servicii de operare în facilități de tratare.

ANRE obligă furnizorii clienților casnici să informeze consumatorii că de la 1 ianuarie 2021 piața va fi complet liberalizată CITEȘTE ȘI ANRE obligă furnizorii clienților casnici să informeze consumatorii că de la 1 ianuarie 2021 piața va fi complet liberalizată

Procedura presupune vânzarea unor bunuri mobile, închirierea unor bunuri imobile, precum și transferul unor salariați către consorțiu.

La sfârșitul duratei contractului (opt ani de la data semnării de către OMV Petrom și consorțiu), unele active vor fi returnate către OMV Petrom.

viewscnt
Afla mai multe despre
omv petrom
consiliul concurentei