CMS România anunță promovarea a trei avocați în poziția de Counsel și doi avocați în poziția de Senior Associate, începând cu 1 iulie 2022. Această nouă rundă de promovări pe plan local, ce acoperă patru arii de practică și în care ponderea femeilor este de 80%, are loc la câteva luni după numirea Cristinei Popescu în poziția de Partner, anunțată în luna mai 2022, numire ce a adus la opt numărul total al partenerilor din România.
Raluca Ionescu (Drept corporativ, Fuziuni & Achiziții), Adina Nănescu (Finanțe & Bănci) și Ramona Dulamea (Energie) au fost promovate în poziția de Counsel. Anna Morogai (Soluționarea Litigiilor) și Tudor Năftică (Finanțe & Bănci) au fost promovați în poziția de Senior Associate.
Horea Popescu, Managing Partner al CMS România și coordonator al practicii Corporate M&A pentru Europa Centrală și de Est în cadrul CMS, a declarat: “Îi felicit pe noii noștri Counsels și Senior Associates pentru acest pas înainte în carieră. Aceste promovări sunt o recunoaștere a performanței lor și a abordării inovatoare, ambele necesare pentru soluționarea cu succes a mandatelor strategice și adeseori complexe din domenii diverse precum fuziuni & achiziții, drept bancar, dreptul energiei sau litigii. Aceasta subliniază încă o dată angajamentul CMS de a investi în oamenii săi și de a-i susține în carierele lor.”
Raluca Ionescu este membră a echipei de Drept corporativ și fuziuni & achiziții (M&A), cu o experiență vastă în asistarea companiilor locale și internaționale în aspecte tranzacționale și de reglementare legate de activitatea acestora pe piața românească de fuziuni, achiziții și vânzări, și în special în chestiuni de dreptul muncii legate de tranzacții și transferuri de active. Raluca este implicată în mod frecvent în fuziuni și achiziții multi-jurisdicționale, din Europa de Est și nu numai. Raluca acordă asistență juridică în special cu privire la fuziuni și achiziții, aspecte de dreptul muncii, de reglementare și comerciale.
Adina Nănescu este membră a echipei de Finanțe & Bănci, cu o experiență bogată în consilierea băncilor, fondurilor și instituțiilor financiare internaționale, dar și împrumutaților, în unele dintre cele mai complexe chestiuni tranzacționale și de reglementare din zona finanțărilor transfrontaliere și din România. De asemenea, Adina a fost implicată într-o serie de proiecte fără precedent în România, precum investiția în primele obligațiuni eligibile MREL emise pe plan local și dezvoltarea unui produs de finanțare a filmelor. Practica ei se concentrează și pe piețele de capital (ECM și DCM), servicii financiare, produse FinTech, vânzări și achiziții NPL (credite neperformante).
Ramona Dulamea este membră a echipei de Energie și asistă societăți din această industrie, active în special în sectorul energiei electrice și petrolier. Este specializată în chestiuni de reglementare, contracte comerciale și aspecte corporative aferente acestui sector. Ramona cunoaște în profunzime mediul de afaceri din industria energiei din România și din regiunea CEE/Mării Negre și acordă în mod frecvent consultanță clienților într-o o gamă largă de aspecte legate de energie / piața din amonte / exploatările miniere, inclusiv: aspecte de reglementare în sectoarele energiei și petrolului & gazelor din România, fuziuni & achiziții și redactare și/sau contribuții aduse modificărilor legislative în domeniul energiei (energie regenerabilă, petrol & gaze, exploatări miniere).
Anna Morogai este membră a echipei de Soluționare a Litigiilor, reprezentând clienți în litigii locale și internaționale, dar și în proceduri arbitrale în România. Practica Annei acoperă toate aspectele legate de litigii comerciale și fiscale, infrastructură, energie și asigurări. Un excelent avocat litigant, este foarte apreciată pentru capacitatea sa de a gestiona eficient litigii complexe și reprezintă în mod frecvent societăți multinaționale în fața tribunalelor de primă instanță, dar și în fața instanțelor de apel și de-a lungul anilor a fost implicată în numeroase proceduri arbitrale de anvergură. Anna are un interes deosebit cu privire la dreptul internațional din domeniul energiei și a obținut masterul în drept cu distincție de la Universitatea din Londra.
Tudor Năftică este membru al echipei de Finanțe & Bănci, cu o experiență vastă în consultanța juridică acordată băncilor, instituțiilor financiare internaționale și fondurilor, dar și împrumutaților, în proiecte de finanțări locale si transfrontaliere, cu precădere finanțări de proiecte si achiziții. Experiența sa include și asistență cu privire la piețele de capital, (ECM si DCM), produse FinTech, precum și asistență în legătură cu operațiuni de restructurare și tranzacții cu active aflate în dificultate.
Despre CMS
Fondată în 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională de firme de avocatură care oferă servicii juridice și de consultanță fiscală complete. Cu 70 de birouri în peste 40 de țări din lume și având peste 5.000 de avocați, CMS are o experiență de lungă durată atât în consultanța din jurisdicțiile locale cât și transfrontaliere. De la companii multinaționale mari și întreprinderi mijlocii la societăți aflate la început, CMS asigură rigoare tehnică, excelență strategică și un parteneriat de lungă durată pentru a menține fiecare client în frunte pe piețele alese.
Firmele membre CMS asigură servicii de consultanță de top în cele 19 arii și sectoare de practică, incluzând Societăți Corporative / Fuziuni & Achiziții, Energie& Schimbarea Climei, Fonduri, Științe ale Vieții & Sănătate, Telecomunicații și Media, Fiscalitate, Finanțe & Bănci, Comercial, Antitrust, Concurență & Comerț, Rezolvarea Litigiilor, Muncă & Pensii, Proprietate Intelectuală și Proprietate Imobiliară.
Un material Legal Marketing