ComuniHealthCare, prima conferință dedicată unei abordări multitematice a celor maii stringente preocupari din mediul medical are loc sâmbătă 18 iunie.
Organizată de o echipă de specialiști în drept medical, etică medicală, contabilitate și marketing medical, conferința își propune să ofere participanților informații și recomandări relevante pentru:
- Cunoasterea și respectarea legislației în vigoare
- Nevoia de comunicare și înțelegere a pacientului
- Relaționarea cu pacientul
- Crearea unui cadru profesional în care ambele părți înțeleg angajamentele asumate și tratamentele recomandate
- Un cadru judiciar și fiscal marcate de opacitatea, neînțelegere și uneori chiar teamă
- Oportunitatea promovării online și offline și capcanele acestor mecanisme
ComuniHealthCare se bazează pe 4 panel-uri informative și 4 sesiuni de Q&A pentru soluționare situațiilor specifice și se adresează profesioniștilor din domeniul serviciilor medicale.
Traineri ComuniHealthCare:
Cătălina Bordianu Calangiu, avocat coordonator Bordianu&Asociații, membru Barou București, Master în Drept Medical: ”Particip la acest proiect din dorința de schimbare, de necesitate a punerii în valoare a actului medical punând în prim plan nevoia de comunicare și înțelegere a pacientului, de cooptare a acestuia în procesul decizional cu privire la îngrijirile medicale ce i se acordă.
Particip la acest proiect din nevoia de a face din etica medicală diferențiatorul principal între furnizorii de serrvicii medicale, fie că sunt unități publice sau private”.
Valentina Saygo, expert contabil, membru Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, consultant fiscal membru Camera Consultanților Fiscali: ” Visez la un mediu antreprenorial curat, educat și etic. Dacă antreprenoriatul medical e sănătos, economia națională este sănătoasă, țara este sănătoasă. Misiunea mea de a traduce din română în română legislația fiscală pe înțelesul antreprenorului”.
Dr. Simona Radu Răuță, medic prima psihiatrie, expert în etică medicală și relația medic pacient: ”Cred în necesitatea educării medicilor vis-a-vis de provocările din diada medic-pacient, în poziționarea corectă în această relație ca element de reducere a riscului de conflict, în dorința de a ”îmblânzi” temerile legate de conflictul cu pacientul și în oportunitatea implementării unui ghid al comunicării care să disipize neclaritățile acestui subiect”.
Dr. Elena Prodan, expert marketing și comunicare, Doctorat în Științele Comunicării: ”Există o teamă în domeniul medical atunci când vine vorba de promovare: nu se știe a se face, există inhibiții nejustificate sau supraexpunere care creează dezamăgire. Doresc ca acest transfer de know-how să contribuie la transformări benefice și rezultate vizibile atât pentru medici, cât și pentru afacerilor lor și să ofere instrumente concrete profesionale pentru exercitarea optimă a profesiei”.
Program ComuniHealthCare:
Avocat Cătălina Bordianu Calangiu susține panel-ul: ” CU DREPTUL INAINTE: Formele de raspundere specifice profesiei medicale”.
Valentina Saygo susține panel-ul: ”De ce-ul din spatele hârtiilor” sau ”Să citim în cifre”.
Dr. Simona Radu Răuță susține panel-ul: ”Diada medic-pacient. Istoricul relației medic-pacient: un animal în schimbare”.
Dr. Elena Prodan susține panel-ul: ”Limitele și potențialul promovării în domeniul medical”.
Participarea la conferință se confirmă printr-un email trimis la [email protected] și prin achitarea taxei de participare în valoare de 210 EUR.
Taxa de participare (210 EUR) oferă acces la toate cele 4 panel-uri, 4 sesiuni Zoom de tip Q&A a câte 2 ore pentru soluționare situații specifice, 2 coffee break-uri și lunch.
Un material Legal Marketing