Autobuzul supraetajat din Brașov revine

Autobuzul supraetajat din Brașov revine
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iun 2024

Operatorul de transport RATBV pune în circulație autobuzul supraetajat începând de sâmbătă, 22 iunie. Pe un traseu dedicat vizitării centrului istoric și zona Belvedere, pentru a le oferi turiștilor, dar și brașovenilor, o nouă experiență de vizitare a orașului, de la înălțime.

Pe acest traseu sunt valabile biletele metropolitane, adică 4 lei pentru 60 de minute. Cea mai avantajoasă modalitate este de a cumpăra abonamentul de o zi, care costă 12 lei; în acest fel turiștii pot coborî din autobuz și vizita obiectivele turistice dintr-o anumită zonă, după care pot lua următorul autobuz, cu care să călătorească mai departe. În plus, ei beneficiază și de transportul public în comun pentru toată ziua, anunță Monitorul Expres.

Urmărește-ne și pe Google News
Wizz Air lansează o nouă cursă din România CITEȘTE ȘI Wizz Air lansează o nouă cursă din România
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Pentru plata călătoriei pot fi utilizate toate mijloacele de plată acceptate de RATBV; portofelul electronic, bilet fizic, toate tipurile de abonamente valabile pentru transportul în municipiul  Brașov, plata prin aplicația 24pay, plata cu cardul, plata prin SMS*. În cazul celor care cumpără biletul de la șoferul autobuzului, costul este de 5 lei/călătorie.

Pe spătarul fiecărui scaun este un cod QR prin intermediul căruia cei care călătoresc cu autobuzul turistic pot afla informații despre obiectivele istorice de pe traseu.

viewscnt
Afla mai multe despre
autobuz supraetajat
brașov