Unicornul american Tradeshift a mutat sediul din România în Tower Center și continuă angajările

Unicornul american Tradeshift a mutat sediul din România în Tower Center și continuă angajările
scris 19 nov 2019

Unicornul american Tradeshift, care furnizează soluții de digitalizare pentru lanțul de aprovizionare, și-a mutat sediul din România în Tower Center și plănuiește noi angajări, după ce și-a mărit echipa cu 144 de persoane în aproximativ 1 ani și jumătate, în urma unei finanțări de 250 de milioane de dolari.

Clădirea Bucharest Tower Center este deținută de Globalworth.

Urmărește-ne și pe Google News
Firmele de outsourcing angajează 2,4% din populația activă și generează venituri de 4,5 miliarde de euro. Ce tip de salariați sunt căutați și ce limbă străină contează CITEȘTE ȘI Firmele de outsourcing angajează 2,4% din populația activă și generează venituri de 4,5 miliarde de euro. Ce tip de salariați sunt căutați și ce limbă străină contează

Fiind unul dintre principalele centre R&D ale Tradeshift, biroul din București are un rol strategic pentru activitățile de bază ale companiei, care constau în dezvoltarea aplicațiilor și infrastructurii cloud pentru piețele globale. Compania este lider în soluții de plăți în lanțul logistic și markeplaces pentru companii.

"Mutarea biroului coincide cu o perioadă de creștere exponețială și susținută pentru companie, atât în București, cât și al nivel global. Tradeshift și-a mărit numărul de angajați de peste 2 ori din iunie 2018, adăugând 144 noi persoane echipei, inclusiv dezvoltatori IT, specialiști în business analytics și profesionilști din HR și finanțe. Compania anticipează că angajările în București vor continua într-un ritm similar anul viitor. Mutarea într-un nou sediu este concepută pentru a acomoda această creștere a echipei", spun reprezentanții Tradeshift.

Potrivit lui Eric Knauf, Head of Talent Acquisition la Tradeshift, România este cunoscută ca "având talent creativ și tehnic din abundență". 

Tradeshift, cu sediul central în San Frnacisco, este  o companie IT fondată de trei antreprenori danezi în 2010.

În iunie 2018, Tradeshift a atras 250 milioane dolari în runda de finanțare din Seria E, condusă de Goldman Sachs și Comisia pentru Pensii din cadrul Serviciului Public (PSP Investments). După această nouă rundă de finanțare, evaluarea Tradeshift a urcat la 1,1 miliarde dolari, ceea a plasat startup-ul în rând așa-numiților "unicorni". La acel moment, compania a anunțat că va recruta circa 100 de persoane pentru centrul R&D din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
tradeshift
unicorn bucuresti
tower center
angajari tradeshift
unicorn
centru it