Ebury caută din nou un country manager pentru România. Peste 100 de aplicanți

Ebury caută din nou un country manager pentru România. Peste 100 de aplicanți
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 19 iun 2024

Fintech-ul londonez Ebury caută din nou un country manager pentru România, având deja peste 100 de aplicanți.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

În urmă cu doi ani, Ebury l-a numit pe Victor Radu Roșu în rolul de country manager pentru România și Bulgaria.

Urmărește-ne și pe Google News
Rompetrol Well Services propune distribuirea unui dividend cu randament net de 1%. Compania are pe bilanț 90 milioane lei în echivalent cash CITEȘTE ȘI Rompetrol Well Services propune distribuirea unui dividend cu randament net de 1%. Compania are pe bilanț 90 milioane lei în echivalent cash
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Ebury, având ca acționar majoritar Banco Santander, este una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere din Europa, specializată în strategii de tranzacționare forex, managementul riscului valutar, plăți internaționale și finanțarea comerțului pentru corporații locale și IMM-uri. Compania este un fintech unicorn, cu operațiuni în peste 20 țări și 140 de monede.

Ebury și-a anunțat intrarea în România în 2018, la acel moment operațiunile locale fiind coordonate de Johan Gabriels, ex CEO la Banca Carpatica, RBS Romania și Moneycorp România.

FOTO Un nou brand hotelier intră în premieră pe litoralul românesc CITEȘTE ȘI FOTO Un nou brand hotelier intră în premieră pe litoralul românesc

Între timp, Gabriels a devenit manager pentru Europa de Sud-est al fintech-ului iBanFirst, a cărui intrare pe piața locală a fost anunțată în premieră de Profit.ro.

Anul trecut, în România, compania a avut afaceri de 22 milioane lei (mult peste afacerile de 7,9 milioane lei din 2022), dar a rămas pe pierdere, cu un minus de 1 milion lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
ebury
radu rosu
fintech
victor radu roșu
country manager ebury
ebury romania