Romgaz vrea să cumpere asigurări de sănătate pentru angajați cu 13,8 milioane lei pentru o perioadă de doi ani

Romgaz vrea să cumpere asigurări de sănătate pentru angajați cu 13,8 milioane lei pentru o perioadă de doi ani
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 19 oct 2016

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz a inițiat o licitație estimată la 13,8 milioane de lei pentru cumpărarea de servicii de asigurare voluntară de sănătate a celor 6.300 de angajați, pe o perioadă de doi ani.

“Obiectul achiziției îl constituie încheierea de contracte de asigurare voluntară de sănătate pentru angajații SNGN Romgaz Mediaș. Numărul angajaților la data de 01.05.2016 este de 6.300. Valoarea primei de asigurare  pentru fiecare angajat este de maxim 1.094 lei/angajat/an”, se arată în caietul de sarcini al licitației.

Urmărește-ne și pe Google News

Deschiderea ofertelor a fost programată pentru data de 22 noiembrie.

“Achiziția are în vedere asigurarea unui pachet de servicii medicale de bază (servicii medicale de spitalizare, servicii medicale acordate în ambulatoriu de specialitate, servicii de urgență, servicii de stomatologie, servicii medicale de prevenție, servicii suport – dispecerat call center medical 24/24 ore 7/7 zile) și suplimentat (servicii medicale de recuperare și fizioterapie, beneficii de plată la dispozitive protezare și beneficii de plată la servicii medicale de monitorizare boli cornice)”, se mai arată în documentația licitației.

Romgaz a mai încercat să încheie un contract similar în 2014, când a inițiat două licitații, dar ambele proceduri au fost anulate.

Avocat: Cadastrarea terenurilor în următorii zece ani este puțin probabilă, doar 5 din 3.000 de comune au cadastru CITEȘTE ȘI Avocat: Cadastrarea terenurilor în următorii zece ani este puțin probabilă, doar 5 din 3.000 de comune au cadastru

Prima licitație a fost anulată în iulie 2014 și a fost motivată de abateri grave de la prevederile legislative, care puteau afecta procedura de atribuire sau face imposibilă încheierea contractului.

A doua procedură a fost anulată în aprilie 2015 pentru “utilizarea ineficientă a fondurilor de către autoritatea contractantă, rezultată ca urmare a stabilirii eronate a modului de ofertare a factorilor de evaluare, această eroare conducând la posibilitatea ofertării speculative/neveridice a acestora și obtinerea de către câștigător a punctajului maxim, însa incorect obținut”.

Alături de Petrom, Romgaz este unul dintre cei mai mari producători locali de gaze naturale.

Compania este controlată de statul român prin Ministerul Energiei, cu peste 70% din acțiuni.

Afacerile companiei au atins 4,05 miliarde de lei în 2015, iar profitul net 1,19 miliarde de lei, ambii indicatori fiind în scădere față de 2014.

viewscnt
Afla mai multe despre
romgaz
licitatie
asigurari
sanatate