Temperaturi apropiate de normalul perioadei în următoarele patru săptămâni - prognoză

Temperaturi apropiate de normalul perioadei în următoarele patru săptămâni - prognoză
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 16:19

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale perioadei în cea mai mare parte a țării, în următoarele patru săptămâni, în timp ce regimul pluviometric va avea o tendință deficitară în regiunile vestice și sudice, conform prognozei emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru perioada 14 octombrie - 11 noiembrie 2024.

Astfel, în săptămâna 14 - 21 octombrie 2024, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, în timp ce regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vestul teritoriului. În săptămâna 21 - 28 octombrie, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, iar cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile vestice și sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale, potrivit Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News

Estimările meteorologice pentru perioada 28 octombrie - 4 noiembrie 2024 arată că temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. În ultima săptămână de prognoză, respectiv 4 - 11 noiembrie 2024, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, iar cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
viewscnt
Afla mai multe despre
prognoza
temperaturi
anm