Giorgio Armani, 90 de ani, intenționează să se retragă din activitate în următorii doi sau trei ani

Giorgio Armani, 90 de ani, intenționează să se retragă din activitate în următorii doi sau trei ani
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 18:35

Giorgio Armani, fondatorul brandului de modă italian omonim, a declarat că intenționează să se retragă din activitate în următorii doi sau trei ani, potrivit unui interviu publicat duminică.

Creatorul de modă a împlinit vârsta de 90 de ani pe 11 iulie 2024 și, până în prezent, a fost foarte rezervat în legătură cu planurile de succesiune ale companiei pe care a înființat-o în 1975 și pe care încă o controlează cu o mână fermă, informează agenția Reuters, citată de Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News

"Îmi pot da încă doi sau trei ani în fruntea companiei. Nu mai mult, ar fi negativ", a declarat el pentru cotidianul italian Corriere della Sera. Giorgio Armani a dezvăluit că are parte de nopți marcate de neliniște, în care visează la un viitor în care "nu mai trebuie să fiu eu cel care spune 'Da' sau 'Nu'".

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

El a adăugat că a fost vizat de câteva abordări "puțin mai insistente ca de obicei" din partea unor potențiali investitori externi în compania sa. "Dar, pentru moment, nu văd nicio posibilitate", a adăugat el. Întrucât Giorgio Armani nu are copii cărora să le transmită moștenirea, au existat speculații cu privire la viitorul pe termen lung al "imperiului" Armani și dacă, într-o industrie dominată de conglomerate de lux, precum LVMH și Kering, acesta va putea să își mențină independența la care designerul italian ține atât de mult.

viewscnt
Afla mai multe despre
giorgio armani
moda