Emmanuel Macron își dorește ca filmările pentru serialul „Emily în Paris” să se facă tot în Franța și spune că va lupta „din greu” pentru asta

Emmanuel Macron își dorește ca filmările pentru serialul „Emily în Paris” să se facă tot în Franța și spune că va lupta „din greu” pentru asta
Profit.ro
Profit.ro
scris ieri, 22:30

Președintele francez Emmanuel Macron a declarat pentru Variety: „Vom lupta din greu. Și le vom cere să rămână în Paris! Emily la Paris la Roma nu are sens”. Afirmația vine după ce producătorii serialului, difuzat pe Netflix, au anunțat că vor filma la Roma pentru sezonul 5.

Serialul de mare succes "Emily in Paris" - cu toate stereotipurile sale despre ciocnirile culturale ale unui director de marketing din Chicago în Franța - a adus o mulțime de turiști în țară, a stimulat comerțul și a crescut numărul de cereri adresate agențiilor imobiliare din capitală. Așa că acum mutarea la Roma pentru sezonul 5 a devenit o problemă politică, președintele Emmanuel Macron anunțând că va lupta din răsputeri pentru a o păstra în Franța.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Cizmarul care a inventat ”pantofii de distanțare socială” închide atelierul CITEȘTE ȘI FOTO Cizmarul care a inventat ”pantofii de distanțare socială” închide atelierul
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Soția lui Macron, Brigitte, o fostă profesoară în vârstă de 71 de ani, are o apariție în cel de-al patrulea sezon al serialului, în care, în timpul unei întâlniri întâmplătoare într-un restaurant, ea spune că o urmărește pe Emily pe Instagram. Anterior, ea a fost menționată în prima serie împărtășind postarea de pe Instagram a lui Emily despre dezamăgirea că termenul "vagi", este de genul masculin. Membrii distribuției au spus că Brigitte Macron a fost „atât de jucăușă” să apară și i s-a permis să improvizeze și să își poarte propriile haine, scrie News.ro.

Macron a declarat pentru Variety că a fost foarte mulțumit că soția sa a avut un cameo. „Am fost super mândru, iar ea a fost foarte fericită să o facă. Sunt doar câteva minute, dar cred că a fost un moment foarte bun pentru ea”.

El a declarat pentru revistă: „Cred că este bine pentru imaginea Franței. Emily în Paris este super pozitivă în ceea ce privește atractivitatea pentru țară. Pentru propria mea afacere, este o inițiativă foarte bună”.

Ridley Scott a început să lucreze la \ CITEȘTE ȘI Ridley Scott a început să lucreze la "Gladiator 3"

Întrebat dacă el însuși a fost solicitat pentru un cameo, el a spus: „Sunt mai puțin atractiv decât Brigitte!”.

"Emily in Paris" sezonul 4, acum în streaming, duce evenimentele în capitala Italiei, unde vedeta serialului, interpretată de Lily Collins, caută noi perspective de angajare și romantism. Când serialul a fost reînnoit pentru un al cincilea sezon luna trecută, creatorii săi au spus că se va desfășura între Paris și Roma, cu Emily având „o prezență” în Italia.

Darren Star, creatorul și showrunner-ul, a fost citat spunând că eroina „devenea foarte confortabilă în Paris. Am vrut să o arunc în niște ape necunoscute”.

"Emily in Paris" a fost în mare parte atacat de criticii francezi pentru că arată Parisul în ceea ce ei spun că este o lumină fals strălucitoare, dar cifrele sale de vizionare au fost bune. Serialul a început să fie difuzat la apogeul lockdown-urilor din pandemie din 2020 și a devenit cea mai populară comedie de pe Netflix în acel an. A apărut în mod constant pe listele de top 10 ale Netflix.

„Este un serial plin de stereotipuri, și totuși nu reușim să ajungem să îl urâm total”, a declarat revista franceză de cultură Telerama la prima difuzare a serialului.

Un studiu realizat anul acesta pentru Centrul Național al Cinematografiei și Animației (CNC) din Franța a arătat că aproximativ 38% dintre turiști au menționat serialul printre motivele pentru care au vizitat Parisul. Biroul de turism din Paris propune în prezent o listă de 10 locuri cheie de vizitat, unde au fost filmate scene. Se crede că serialul a provocat o creștere semnificativă a căutărilor online cu privire la mutarea în oraș.

viewscnt
Afla mai multe despre
emmanuel macron
emily în paris