Circulație feroviară perturbată pe Magistrala București-Constanța, din cauza unui incendiu de vegetație. Trenurile care au fost oprite, înscrise treptat în circulație

Circulație feroviară perturbată pe Magistrala București-Constanța, din cauza unui incendiu de vegetație. Trenurile care au fost oprite, înscrise treptat în circulație
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA anunță că circulația feroviară pe Magistrala București - Constanța a fost oprită temporar, duminică, din cauza unui incendiu de vegetație în zona stației Dragoș Vodă și în linie curentă intre Dragoș Vodă și Ciulnița. Trenurile afectate sunt înscrise treptat în circulație.

UPDATE: ”Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că  circulația feroviară a fost redeschisă la ora 11:20 pe distanța Dragoș Vodă - Ciulnița. O dată cu finalizarea intervențiilor ISU pentru lichidarea incendiului de vegetație și din zona stației Dragoș Vodă și redeschiderea ambelor fire pe distanța Dragoș Vodă - Ciulnița,  toate trenurile, care au staționat temporar în gările de pe traseu, sunt reînscrise treptat în circulație”, a transmis CFR.

Urmărește-ne și pe Google News

ȘTIRE INIȚIALĂ: ”Reprezentanții ISU au interzis circulația trenurilor pe ambele fire între Dragoș Vodă și Ciulnița și au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pentru intervențiile de lichidarea a incendiului. Intervențiile s-au finalizat pe distanța Dragos Voda - Ciulnița, dar, în continuare pompierii acționează în zona stației Dragoș Vodă”, a transmis CFR.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Sursa citată a precizat că următoarele trenuri de călători staționează temporar în gările de pe traseu până la finalizarea tuturor intervențiilor desfășurate de echipele ISU: IR 1580, IR 1582, IR 1981, IR 10181, IR 1994, IR 11681, IR 11504, IC538, IR 11084 și IR 11081.

viewscnt
Afla mai multe despre
tren
incendiu