Vinul zilei: un vin cu o "inimă mare" cât toate fructele negre și roșii, așezate pe un fundal de ciocolată amăruie. Un vin generos și prietenos, care nu uită totuși să fie și serios. 92 puncte Robert Parker, 91 puncte James Suckling

Vinul zilei: un vin cu o "inimă mare" cât toate fructele negre și roșii, așezate pe un fundal de ciocolată amăruie. Un vin generos și prietenos, care nu uită totuși să fie și serios. 92 puncte Robert Parker, 91 puncte James Suckling
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 09:05

Vinul propus astăzi, The Chocolate Block 2021 - Boekenhoutskloof, este un cupaj roșu din Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache, Syrah și Viognier, care a obținut 91 de puncte de la James Suckling și 93 de puncte din partea lui Tim Atkin.

Domeniul Boekenhoutskloof, fondat în 1776, se află în inima văii Franschhoek din Africa de Sud. Numele său provine de la arborele Boekenhout, un copac local folosit adesea în industria lemnului și mobilei. În 1993, domeniul Boekenhoutskloof a fost extins, plantându-se viță-de-vie din soiuri precum Syrah, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Grenache, Semillon și Viognier.

The Chocolate Block 2021 încântă simțurile cu arome de mure, lavandă și note subtile de pământ și carne afumată. Gustul său dezvăluie fructe de pădure, prune, coacăze negre și cireșe, încheindu-se elegant cu tonuri de piper alb, lemn dulce și chimen. Se recomandă a fi servit la o temperatură de 16-18 grade Celsius, acompaniat de preparate din carne roșie, vânat sau brânzeturi.

Valentin Ceafalău: Un vin pentru momentele acelea în care te simți singur și neiubit! Are o "inimă" mare cât toate fructele negre și roșii, așezate pe un fundal de ciocolată amăruie, este generos și prietenos deopotrivă, dar nu uită să fie serios. Își completează structura aromatică cu tonuri de violete și levănțică, nuanțate de impresii de grafit, de condimente exotice, lemn dulce și tabac. Gustul este fructat, rotund și dens, cu taninuri bine șlefuite, lejer granulate, completate de o aciditate suculentă, de fructe roșii coapte. Pe final, vinul își păstrează concentrarea fructată, amplificată de impresiile picant-solare date de contribuția volumului alcoolic.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Urmărește-ne și pe Google News

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin