Vinul zilei: un Merlot cu o aromă intensă, de note vegetale, fructe și tente de mentă și măceșe. Un vin hotărât să își folosească atuurile la maximum

Vinul zilei: un Merlot cu o aromă intensă, de note vegetale, fructe și tente de mentă și măceșe. Un vin hotărât să își folosească atuurile la maximum
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 09:05

Pelerin Merlot 2021 de la Crama Drăgași este un vin roșu sec, cu o culoare rubinie intensă, care se distinge prin arome principale de fructe și condimente.

Crama Drăgași, înființată în 2013 pe malurile Oltului, în județul Vâlcea, este renumită pentru angajamentul său față de vinurile de înaltă calitate, cultivând struguri pe o suprafață de 7 hectare. Vinurile sunt create de Magdalenia Enescu și Fiorenzo Rista, oferind o selecție diversificată sub eticheta Pelerin.

Pelerin Merlot 2021 este un vin roșu sec, cu o culoare rubinie intensă, care se evidențiază prin arome olfactive de fructe negre bine coapte, în special prune și cireșe negre, completate de nuanțe subtile de vanilie și condimente dulci. La degustare, vinul dezvăluie arome de fructe de pădure și ciocolată neagră, fiind acompaniat de taninuri catifelate și un final lung. Se recomandă a fi servit la o temperatură de 16-18°C, fiind ideal alături de preparate din carne de vită, vânat sau brânzeturi maturate.

Urmărește-ne și pe Google News

Alin Ioniță: Astăzi, ne întâlnim cu un reprezentant al soiului Merlot. Are un fizic bun, căci posedă suficiente taninuri să sprijine aromatica intensă și, deși spune o poveste nu foarte complicată, o face într-o manieră reușită. Parfumul său îmbină note vegetale și izuri fructate, iar gustul, după un debut fructat, câștigă la capitolul animație, căci apar izuri de mentă și măceșe. Alcoolul și restul de zahăr sunt bine integrate. Un vin hotărât să își folosească atuurile la maxim.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în orb, ediția 2023. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin