iPhone SE 4 ar putea fi primul smartphone Apple cu modem propriu

iPhone SE 4 ar putea fi primul smartphone Apple cu modem propriu
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 10:07

Apple se pregătește să lanseze primul smartphone dotat cu un modem dezvoltat intern, acesta urmând a fi al patrulea model din seria iPhone SE.

iPhone SE 4 va fi lansat undeva la începutul anului viitor, conform surselor citate de Bloomberg, iar acesta va folosi un modem dezvoltat intern de compania americană.

Urmărește-ne și pe Google News

Astfel, Apple își va inaugura modemurile 5G dezvoltate intern, iar iPhone SE 4 va intra în istorie ca primul smartphone al companiei care beneficiază de acesta.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
Smartphone-urile ar putea fi încărcate prin intermediul propriilor ecrane CITEȘTE ȘI Smartphone-urile ar putea fi încărcate prin intermediul propriilor ecrane

Dacă informați se confirmă, înseamnă că, după o serie de probleme întâmpinate în procesul dezvoltării, Apple va reuși să-și lanseze propriile modemuri la aproximativ șase ani cupă ce a cumpărat divizia Intel de modemuri.

iPhone SE 4 este o alegere interesantă în rolul primului smartphone Apple care folosește noul modem. În locul celor mai scumpe modele, Apple alege să facă inaugurarea cu cel mai ieftin, ceea ce poate indica, mai degrabă, un experiment, care să permită companiei să vadă cum funcționează în practică modemul, înainte de a-l integra pe restul dispozitivelor.

Până acum, Apple a folosit modemurile Qualcomm, cu care a avut o relație complicată, presărată cu conflicte. Un modem propriu, ar putea veni cu optimizări speciale, care să aducă o performanță mai mare și, mai ales, un consum mai mic de energie.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone se 4
smartphone
apple
modem