Studierea noilor terapii personalizate împotriva cancerului ar putea „transforma” modul de tratare a bolii

Studierea noilor terapii personalizate împotriva cancerului ar putea „transforma” modul de tratare a bolii
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 11:01

Grupul Foxconn din Taiwan, cel mai mare producător de electronice pe bază de contract din lume, a depășit așteptările, obținând cel mai mare venit înregistrat vreodată în al treilea trimestru, datorită cererii puternice de servere pentru inteligență artificială (AI), transmite Reuters, citat de News.ro

Veniturile pentru cel mai mare asamblator de telefoane iPhone ale Apple au crescut cu 20,2% de la an la an, la 1,85 trilioane doalri taiwanezi (57,3 miliarde USD).

Urmărește-ne și pe Google News

”Rezultatul a depășit așteptările inițiale ale companiei, de creștere semnificativă”, a declarat sâmbătă Foxconn, într-un comunicat.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

De asemenea, rezultatul este peste estimarea LSEG SmartEstimate, a unor venituri de 1,79 trilioane T$, care acordă o pondere mai mare previziunilor de la analiști care sunt mai precise în mod constant.

Cererea puternică de servere AI a dus la o creștere solidă a veniturilor pentru divizia sa de produse cloud și de rețea, a spus Foxconn, ai cărui clienți includ producătorul de cipuri de AI Nvidia.

Pentru electronicele inteligente de larg consum, care includ iPhone-uri, a existat o creștere trimestrială puternică datorită lansărilor de noi produse, dar performanța sa de la an la an a fost neregulată.

Al treilea trimestru este solid în mod tradițional atunci când companiile de tehnologie din Taiwan încep să intre în curse pentru a furniza smartphone-uri, tablete și alte produse electronice unor furnizori importanți, cum ar fi Apple, pentru perioada de vacanță de sfârșit de an a piețelor occidentale.

Numai în septembrie, veniturile totale au atins 733 de miliarde de dolari, în creștere cu 10,9% față de anul precedent și al doilea cel mai mare nivel al lunii.

”Intrând în sezonul de vârf în a doua jumătate a anului, anticipăm că operațiunile noastre vor câștiga treptat avânt”, a spus Foxconn despre perspectivele sale pentru trimestrul curent.

”Ne așteaptăm că al patrulea trimestru va fi aproximativ în concordanță cu așteptările actuale ale pieței”, a adăugat aceasta, fără a detalia. Compania nu oferă prognoze numerice. Ț

Acțiunile Foxconn au crescut cu 86% în acest an, depășind cu mult o creștere de 24% pentru piața mai largă din Taiwan.

viewscnt
Afla mai multe despre
foxconn
venituri