Vinul zilei: un prosecco proaspăt și savuros, cu o aciditate vioaie și perlaj fin, persistent, care scoate în evidență arome de mere Golden, pere Williams și citrice

Vinul zilei: un prosecco proaspăt și savuros, cu o aciditate vioaie și perlaj fin, persistent, care scoate în evidență arome de mere Golden, pere Williams și citrice
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 09:05

Borgo Molino Prosecco Extra Dry este realizat din struguri Glera și se remarcă prin perlajul său fin și persistent.

Crama Borgo Molino a fost înființată în 1922, în Marca Trevigiana, Treviso, pe dealurile din Conegliano și Valdobbiadene. Sergius Nardin a fost cel care a dezvoltat crama, transmițând ulterior fiilor săi nu doar pasiunea pentru vinuri, ci și vasta experiență acumulată de-a lungul anilor.

Urmărește-ne și pe Google News

Borgo Molino Prosecco DOC Treviso Extra Dry evidențiază arome de mere Golden și pere Williams, iar gustul oferă o prospețime plăcută și o aciditate vibrantă. Este recomandat să savurați acest prosecco la o temperatură de 6-8 grade Celsius, fiind ideal atât ca aperitiv, cât și însoțind preparate ușoare.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Cosmin Tudoran: “Hora bulelor de autoclava de astăzi pare o înșiruire amplă de fructe coapte văratice, căci ansamblul post celui mai frumos sunet “pffssst” dă drumul acestor note. Gustativ completează și cu ceva citric, evidenta aciditate fiind însăilată ca o mărgică între mere, pere și gutui. Mi-e clar că pare însoțitorul unei mese nepretențioase, ba chiar al unui mic dejun sau brunch neaoș.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în orb, ediția 2023. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin