Conferința News.ro – Directorul Direcției pentru IMM-uri: Lansăm a patra ediție a Start Up Nation

Conferința News.ro – Directorul Direcției pentru IMM-uri: Lansăm a patra ediție a Start Up Nation
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 11:19

Camelia Luciana Taină, Director General, Direcția Generală Antreprenoriat și Finanțări pentru IMM-uri, Ministerul Economiei Antreprenoriatului și Turismului (MEAT), a afirmat că va fi lansată o nouă ediție a Start Up Nation și a precizat că 92% din societățile înființate prin Start-Up Nation 2017, în prima ediție a programului, sunt în funcțiune și acestea au creat peste 17.000 de locuri de muncă, acestea fiind menținute.

Camelia Luciana Taină a declarat, la conferința News.ro  - IMM-urile, oxigen pentru România, ediția a III-a, că programul Start Up Nation este un program de succes al Ministerului Economie Antreprenoriatului și Turismului.

Urmărește-ne și pe Google News
Tranzacție - Mihai Simiuc, care a preluat, după 5 ani, de la gigantul Unilever brandul frufru, intră în acționariatul Life Box CITEȘTE ȘI Tranzacție - Mihai Simiuc, care a preluat, după 5 ani, de la gigantul Unilever brandul frufru, intră în acționariatul Life Box
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Suntem la patra ediție anul ăsta. Am lansat cel dintâi modul, avem disponibile 440 de milioane de euro bani europeni. Sursa de finanțare este Fondul Social European Plus din programul Educație și Ocupare”, a declarat Camelia Luciana Taină.

Ea a precizat că 92% din societățile înființate în prima ediție a Start Up Nation sunt în funcțiune.

VIDEO Delfinariul Constanța va fi modernizat. Va avea și pereți de sticlă CITEȘTE ȘI VIDEO Delfinariul Constanța va fi modernizat. Va avea și pereți de sticlă

”Dar chiar voiam să amintesc faptul că programul ăsta a demonstrat că e un program de succes în România și nu o spun eu, că aș putea fi considerată subiectivă pentru că sunt coordonatorul acestui program, ci o spun statisticile, văzând datele financiare la 31.12.2022, urmează să le actualizăm pentru anul 2023  92% din societățile înființate prin programul Star-Up Nation 2017, în prima ediție a acestui program, sunt în funcțiune. Au creat peste 17.000 de locuri de muncă care au fost menținute. Mai mult decât atât, programul a avut o rentabilitate de 156% pentru stat”, a declarat Camelia Luciana Taină.

viewscnt
Afla mai multe despre
imm
start up nation