Vinul zilei: un asamblaj alb grecesc, un vin solar, lejer și răcoritor, cu gust mineral-citric și o aciditate frumos echilibrată, crocantă. Perfect alături de preparate mediteraneene, pește, fructe de mare, paste și salate ușoare

Vinul zilei: un asamblaj alb grecesc, un vin solar, lejer și răcoritor, cu gust mineral-citric și o aciditate frumos echilibrată, crocantă. Perfect alături de preparate mediteraneene, pește, fructe de mare, paste și salate ușoare
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 09:05

Vinul de astăzi, Queen of Hearts 2023 de la Crama Nico Lazaridi, este un asamblaj alb delicios, realizat din struguri Chardonnay, Assyrtiko, Roditis, Muscat de Alexandria și Ugni Blanc.

Nikos Lazaridis, inițial antreprenor în domeniul producției de marmură, a avut mereu o pasiune pentru vinurile de calitate. În 1987, a fondat crama Nico Lazaridi în estul Macedoniei, în prefectura Drama. Apoi, în 1997, a înființat crama Chateau Lazaridi în regiunea Agora. Astăzi, Nico Lazaridi produce anual peste 1.300.000 de sticle de vin și își exportă produsele în 21 de țări din întreaga lume.

Urmărește-ne și pe Google News

Vinul zilei, Queen of Hearts 2023, se deschide cu arome de fructe albe și flori de primăvară, urmate de o textură catifelată și plăcută pe palat, încheind cu un final proaspăt. Vă sugerăm să savurați acest vin la o temperatură de 8-10 grade Celsius, alături de preparate mediteraneene, pește, fructe de mare, paste și salate verzi.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Valentin Ceafalău: “Poate fi o alternativă pentru vinul de zi cu zi sau vinul nostalgicilor care oftează după zilele de concediu petrecute pe litoralul elen. În simplitatea sa, impresionează prin abordarea prietenoasă, "solară", lejeră și răcoritoare, cu un foarte bun echilibru care îl face extrem de ușor de băut. Aromele sale reprezintă o combinație între tentele citrice de lămâi coapte, notele suculente de pere și mere verzi, cu subtonuri aromate de flori albe și unele pigmentări minerale. Gustul este ușor, mineral-citric, cu o aciditate bine reprezentată, crocantă, ce dă ritm postgustului fructat și relaxat, cu impresii floral-fructate.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin