Apple câștigă 250 de dolari într-un proces cu Masimo

Apple câștigă 250 de dolari într-un proces cu Masimo
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 10:44

Un juriu federal a determinat că mai multe produse Masimo încalcă brevetele Apple și, drept urmare, Apple fost recompensată cu 250 de dolari.

Procesul, care este o nouă etapă din lupta gigantului american cu dezvoltatorul de dispozitive de sănătate Masimo, a determinat că două smartwatch-uri și un încărcător dezvoltate de acesta încalcă două brevete deținute de Apple.

Urmărește-ne și pe Google News

Pentru că Apple nu a cerut plata unui anumit nivel de daune, ci doar a vrut să dovedească încălcarea brevetelor, gigantului american i-au fost acordate daunele minime legale, în valoare de 250 de dolari.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Apple promite mai multe lansări pentru săptămâna viitoare CITEȘTE ȘI Apple promite mai multe lansări pentru săptămâna viitoare

„Nu suntem aici pentru bani", a spus avocatul Apple, John Desmarais, juraților în pledoaria finală, fără ca măcar să încerce a fi ironic.

Juriul a stabilit, se asemenea, că încălcarea brevetelor Apple s-a făcut în mod intenționat, cei de la Masimo fiind conștienți de acest lucru în momentul dezvoltării produselor în cauză.

Rămâne de văzut dacă și în ce fel va folosi Apple această decizie împotriva Masimo, după ce, tot din cauza încălcării unor brevete, gigantul american a trebui să elimine funcția de monitorizare a nivelului de oxigen din sânge de pe smartwatch-urile vândute în Statele Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
proces
masimo
brevete
smartwatch