FOTO OLX schimbă din nou regulile

FOTO OLX schimbă din nou regulile
Profit.ro
Profit.ro
scris ieri, 13:55

Platforma de anunțuri online OLX și-a notificat din nou clienții că va schimba regulile pentru anumite servicii.

OLX Online Services, operatorul platformelor de anunțuri olx.ro, a înregistrat anul trecut un profit net de 96,3 milioane de lei, în urcare cu 34,9% față de 2022, iar cifra de afaceri a avansat cu 26,1%, la 314,9 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Jumbo depășește o bornă în România, cu cele mai mari afaceri din istoria companiei. CEO-ul a răbufnit în fața acționarilor: Românii nu sunt proști că lucrează 7 zile pe săptămână. Noi de ce nu putem? Achită Biserica cheltuielile? CITEȘTE ȘI Jumbo depășește o bornă în România, cu cele mai mari afaceri din istoria companiei. CEO-ul a răbufnit în fața acționarilor: Românii nu sunt proști că lucrează 7 zile pe săptămână. Noi de ce nu putem? Achită Biserica cheltuielile?
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

OLX Online Service este controlată indirect de grupul sud-african Naspers, care mai deține în România România eMAG, Fashion Days, Autovit și PayU.

VEZI ȘI AICI

FOTO OLX schimbă din nou regulile

FOTO OLX schimbă din nou regulile

viewscnt
Afla mai multe despre
olx
reguli