Un român preia conducerea operațiunilor Coca-Cola în Egipt

Un român preia conducerea operațiunilor Coca-Cola în Egipt

Foto Dan Timotin

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris ieri, 21:16

Românul Dan Timotin, General Manager al operațiunilor Coca-Cola în Cehia și Slovacia, a fost desemnat să conducă afacerile companiei în Egipt.

În 2019, Grupul Coca-Cola HBC anunța numirea lui Dan Timotin în poziția de General Manager al operațiunilor companiei Pivara Skopje, un joint-venture între Coca-Cola HBC & Heineken din Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei (FYROM).

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO OLX schimbă din nou regulile CITEȘTE ȘI FOTO OLX schimbă din nou regulile
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Dan Timotin s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în 2011 ca Chief Financial Officer pentru România și Moldova, iar ulterior a fost numit Group Commercial Finance Director. În 2015 a început să își dezvolte cariera în zona de vânzări, un an mai târziu fiind numit Sales Manager pentru România. 

Coca‑Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca‑Cola, având vânzări de peste 2 miliarde de unități.

viewscnt
Afla mai multe despre
coca-cola hbc românia
dan timotin