EXCLUSIV Bonapp începe extinderea în regiune. Bulgaria și Grecia, primele pe listă

EXCLUSIV Bonapp începe extinderea în regiune. Bulgaria și Grecia, primele pe listă

Fondatorii Bonapp: Grégoire Vigroux, Diego Roy de Lachaise și Luka Zivkovic (de la stânga la dreapta)

Emil Popescu
Emil Popescu
scris astăzi, 07:09

Startup-ul românesc Bonapp - bonapp.eco, aplicație mobilă ce combate risipa alimentară punând în legătură utilizatorii și comercianții care vând produse aproape de data expirării – va ieși anul viitor în afara țării, primele piețe vizate fiind Bulgaria și Grecia. Pentru finanțarea extinderii este luată în calcul o nouă rundă de finanțare, dar și altă direcție strategică, nefiind încă definitivate planurile în această privință, anunță, prin intermediul Profit.ro, antreprenorul Grégoire Vigroux, cofondator Bonapp.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

“Următoarea rundă de finanțare este una dintre opțiunile pe care le luăm în considerare. Însă, evaluăm și o altă direcție strategică în acest moment. Vom avea o claritate mai mare cu privire la această direcție în următoarele săptămâni. În orice caz, vom lua cea mai bună decizie pentru Bonapp, având în vedere că înregistrăm o creștere lunară de 10-20% a cifrei de afaceri”, spune Vigroux pentru Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Continuă extinderea agresivă în România a polonezilor sub brandul Froo. Câte magazine vor deschide în următoarele săptămâni CITEȘTE ȘI FOTO Continuă extinderea agresivă în România a polonezilor sub brandul Froo. Câte magazine vor deschide în următoarele săptămâni
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Obiectivul principal al Bonapp este consolidarea poziției de lider în România, iar pentru anul viitor este programată extinderea în alte țări din Europa Centrală și de Est, primele fiind Bulgaria și Grecia.

De la lansare până în prezent, bonapp.eco a strâns 1,4 milioane euro, printre finanțatori numărându-se Up Romania, Roca X, Early Game Ventures, Impact Ventures, business angels și investitori SeedBlink.

PepsiCo promovează români în conducere CITEȘTE ȘI PepsiCo promovează români în conducere

Platforma cu peste 350.000 de clienți și utilizată lunar de circa 1.200 de comercianți (supermarketuri, hipermarketuri, restaurante, magazine, benzinării, brutării, cafenele și hoteluri) din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara are de asemenea un parteneriat strategic cu Penny, anunțat în vară.

Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot achiziționa produse care se apropie de data de expirare, cu reduceri de la 50% la 80%, până în prezent fiind salvate astfel peste 450 de tone de alimente.

Compania, anunțată de Profit.ro, a fost lansată în noiembrie 2021, de către antreprenorii francezi Diego Roy de Lachaise, Luka Zivkovic și Grégoire Vigroux.

viewscnt
Afla mai multe despre
bonapp
risipa alimente