Veniturile CFR Marfă au crescut

Veniturile CFR Marfă au crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 09:00

CFR Marfă a înregistrat, în primele opt luni din 2024, venituri de 581 milioane lei, în creștere cu 2,2% față de aceeași perioadă a anului trecut, și un profit operațional de 16,7 milioane lei, a anunțat compania.

"Aceste rezultate sunt efectele efortului echipei de conducere de a redresa compania și de a o transforma într-una eficientă din punct de vedere financiar și operațional. Totuși, ca urmare a valorificării de către ANAF a materialului rulant excedentar, la valori cuprinse între 14% și 25% din valoarea evaluată în contabilitatea societății, alături de creșterea costurilor cu valorificarea acestuia, precum și a cheltuielilor cu salariile (creșterea salariului minim brut și aplicarea prevederilor legii Statutului Personalului Feroviar), societatea a raportat pierderi în creștere față de perioada similară a anului trecut, în valoare de 194 milioane lei", se menționează într-un comunicat.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO 60 de ani de la prima linie de tren de mare viteză – Cum a construit Japonia miracolul Shinkansen CITEȘTE ȘI VIDEO 60 de ani de la prima linie de tren de mare viteză – Cum a construit Japonia miracolul Shinkansen
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

SNTFM CFR Marfă SA este operatorul național din România care își desfășoară activitatea pe întreaga rețea feroviară, oferind următoarele servicii: transport feroviar de marfă intern și internațional, transport intermodal, logistică de transport, închirieri material rulant, întreținere și reparații material rulant și alte activități, scrie Agerpres.

Compania efectuează transport pentru toate tipurile de marfă și toate tipurile de trafic, local și internațional, cu vagoane izolate sau trenuri complete. SNTFM CFR Marfă SA funcționează sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr marfă
venituri