SURPRIZĂ - FOTO Cel mai mare lanț de cafenele al Greciei vine în România

SURPRIZĂ - FOTO Cel mai mare lanț de cafenele al Greciei vine în România

Foto Coffee Berry

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris astăzi, 03:04

Lanțul de cafenele Coffee Berry, cel mai mare al Greciei, cu peste 220 de localuri în mai multe țări, își pregătește intrarea în România, având deja discuții avansate în acest sens, relevă date analizate de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Planul este ca lanțul să intre pe piața românească anul viitor.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Continuă extinderea agresivă în România a polonezilor sub brandul Froo. Câte magazine vor deschide în următoarele săptămâni CITEȘTE ȘI FOTO Continuă extinderea agresivă în România a polonezilor sub brandul Froo. Câte magazine vor deschide în următoarele săptămâni
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

La acest moment, lanțul are - exclusiv în franciză - 130 de cafenele în Grecia, 83 în Cipru, 7 în Egipt și câte 1 în Arabia Saudită, Germania și Maroc, pregătindu-și intrarea și în Kuweit, dar și în SUA.

Compania a fost fondată în 2016 de Haris Gryparis. În acești 8 ani de prezență a companiei pe piața cafelei, doar două cafenele au fost închise, una în Salonic, din cauza plecării partenerului-francizat în străinătate, și una în Attica, din cauza problemelor de urbanism apărute.

Anul trecut a avut o cifră de afaceri de 18,5 milioane euro, în creștere cu 9% față de 2022. Estimarea pentru 2024 este de 19,5 milioane de euro.

PepsiCo promovează români în conducere CITEȘTE ȘI PepsiCo promovează români în conducere

Are o fabrică de prelucrare a cafelei în Koropi, cu o capacitate de producție de 3.200 de tone de cafea pe an, și pregătește încă o unitate de producție în aceeași zonă, o investiție de peste 10 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
cafenea
coffee berry
grecia