Premieră în România: Prima TV transmite meciul naționalei cu Cipru în sala de cinema, la Cineplexx Băneasa

Premieră în România: Prima TV transmite meciul naționalei cu Cipru în sala de cinema, la Cineplexx Băneasa
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 14:37

Prima TV bifează o premieră în România! Naționala joacă fotbal ca-n filme. Postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever va transmite meciul tricolorilor împotriva Ciprului la cinema, la Cineplexx Băneasa. În drumul lor spre Mondialul din 2026, tricolorii vor fi susținuți de cei mai înfocați fani, care vor fi spectatori ai partidei difuzată pe marele ecran.

Cipru-România-se joacă sâmbătă, 12 octombrie, de la 21:45, și este transmis în direct la Cineplexx Băneasa. 450 de fani sunt așteptați să umple sala de cinema și să-și încurajeze favoriții. Experiența, una inedită și unică, face parte dintr-un proiect Prima TV, susținut de Casa Pariurilor.

Urmărește-ne și pe Google News

Indiferent de locul în care ne aflăm: acasă, în fața micului ecran, pe stadion, trăind emoțiile în direct sau în sala de cinema, cu toții suntem un mare zid galben pentru tricolorii antrenați de Mircea Lucescu.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21.45, nu ratati la cinema un meci în regia lui Mircea Lucescu. În distribuție: lotul tricolor al României. În “peluză” așteptăm 450 de fani, alături de care să strigăm, împreună, “Hai, România! Fii PRIMA!”. Eveniment susținut de Casa Pariurilor.

Meciurile României la Prima TV

  • Sâmbătă, 12 octombrie 2024, 21:45 Cipru – România
  • Luni, 18 noiembrie 2024, 21:45 România – Cipru
viewscnt
Afla mai multe despre
prima tv
cineplexx băneasa