Amazon Prime Video va afișa mai multe reclame

Amazon Prime Video va afișa mai multe reclame
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 20:44

Încurajați de începutul bun al versiunii cu reclame, executivii Amazon au decis să crească numărul de reclame pe care-l va afișa serviciul de streaming Prime Video.

La mai puțin de un an de când a lansat versiunea cu reclame, pentru care a promis un număr limitat de minute cu publicitate, Amazon schimbă foaia și decide creșterea numărului de reclame.

Urmărește-ne și pe Google News

Decizia, conform Financial Times, a fost luată într-o ședință recentă la vârful companiei, dar exact cât de multe reclame vor fi afișate pe viitor rămâne un mister.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Noutățile Netflix pentru luna octombrie - The Diplomat și Lincoln Lawyer CITEȘTE ȘI Noutățile Netflix pentru luna octombrie - The Diplomat și Lincoln Lawyer

Schimbarea va intra în vigoare undeva la începutul anului viitor și va crea, probabil, un nou val de nemulțumiri în rândul abonaților.

Reclamele au devenit, în ultimii ani, o nouă sursă de venituri pentru serviciile de streaming, pe lângă abonamentele plătite de utilizatori.

Aceștia din urmă, dincolo de postările de pe rețelele sociale, au întârziat să-și concetizeze nemulțumirea prin anularea abonamentelor, ceea ce nu a făcut decât să încurajeze platformele de streaming să meargă înainte cu și mai multe reclame.

Prime Video încă nu afișează reclame și în România, însă, introducerea acestora nu pare decât o chestiune de timp.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon prime video
streaming
video
reclame