YouTube lungește clipurile Shorts

YouTube lungește clipurile Shorts
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 14:44

Clona de TikTok YouTube Shorts va acomoda filmări mai lungi, în ceea ce pare o încercare a platformei de a integra mai bine în acestea reclamele.

Din 15 octombrie, în loc de un minut, limita de timp pentru filmările YouTube Shorts  va crește la trei minute, anunță compania.

Urmărește-ne și pe Google News

Cu aceeași ocazie, YouTube lansează și o serie de alte mici update-uri pentru această secțiune. Printre altele, pagina cu Shorts va afișa un preview al comentariilor.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
ChatGPT continuă să atragă utilizatori noi într-un ritm alert CITEȘTE ȘI ChatGPT continuă să atragă utilizatori noi într-un ritm alert

De asemenea, YouTube încearcă să ofere mai multe mijloace prin care creatorii să poată transforma în Shorts filmările obișnuite din cadrul platformei.

Utilizatorii care preferă în continuare vechiul format video, vor avea la dispoziție o opțiune prin care pot afișa mai puține clipuri verticale, însă, setarea va fi doar una temporară.

Prin Shorts, YouTube a copiat formatul video vertical de la TikTok, iar acum, la fel ca platforma chineză, YouTube crește limita de timp a acestora, pentru a putea introduce și mai multe reclame.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
shorts
video