Cinemaraton transmite în direct Gala Premiilor UCIN 2024

Cinemaraton transmite în direct Gala Premiilor UCIN 2024
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 07:20

Cinemaraton transmite în direct Gala Premiilor UCIN 2024 – Sărbătoarea filmului românesc. Singurul post de televiziune din România dedicat 100% cinematografiei românești, parte a Grupului Clever,  continuă tradiția și va transmite în direct și în acest an prestigioasa Gală a Premiilor UCIN, un eveniment esențial pentru industria cinematografică din România.  Gala va avea loc luni, 28 octombrie 2024, începând cu ora 18:00, și va oferi publicului ocazia de a se alătura marii familii a profesioniștilor din film și televiziune. De peste 50 de ani, Uniunea Cineaștilor din România (UCIN) premiază excelența în cinematografia românească, iar Gala Premiilor UCIN este un moment de referință pentru recunoașterea celor mai valoroase producții, regizori, actori și profesioniști din industrie. De-a lungul decadelor, creatori de renume care au influențat profund istoria filmului românesc au fost onorați cu aceste distincții.

Ediția din 2024 promite să fie una de excepție, cu un juriu format din personalități culturale de primă mărime care vor decide câștigătorii celor mai râvnite trofee ale serii. Printre premiile speciale care vor fi oferite se numără distincțiile pentru întreaga carieră, precum și recunoașterea tinerelor talente și a inovației în domeniul cinematografic.

Urmărește-ne și pe Google News

Luni, de la ora 18.00, telespectatoriivor urmări în direct acest eveniment de mare amploare la Cinemaraton și vor descoperi cine sunt cei mai buni dintre cei buni din filmul românesc.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
viewscnt
Afla mai multe despre
cinemaraton
ucin 2024