Creștere puternică a acțiunilor companiei care deține Truth Social

Creștere puternică a acțiunilor companiei care deține Truth Social
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 11:22

Acțiunile Trump Media, companie a fostului președinte american Donald Trump, au crescut la cel mai ridicat nivel din iulie, deoarece cotele de pariuri îl favorizează pe candidatul republican în alegerile pentru Casa Albă, transmite Reuters.

Acțiunile Trump Media & Technology Group, care operează aplicația Truth Social, au crescut cu 9%, până la 34,17 USD pe unitate, iar prețul lor aproape s-a triplat de când au atins un minim istoric la sfârșitul lunii septembrie, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO & FOTO Chinezii au testat cu succes mașina care a zburat fără pilot 80 de km CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Chinezii au testat cu succes mașina care a zburat fără pilot 80 de km
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

De la listarea sa, Trump Media a fost populară printre traderii care o privesc ca pe un pariu speculativ că Trump va câștiga alegerile din 5 noiembrie.

Trump deține 57% din companie, ceea ce face ca pachetul său de acțiuni să valoreze acum aproape 4 miliarde de dolari.

Veniturile Trump Media au fost de 837.000 de dolari în trimestrul încheiat în iunie, iar compania consumă numerar. Strategii spun că valoarea sa de aproape 7 miliarde de dolari este detașată de afacerile sale de zi cu zi.

Șansele lui Trump de a-l învinge pe vicepreședintele democrat Kamala Harris în alegeri au crescut recent pe site-urile de pariuri, deși sondajele de opinie arată că este o cursă foarte strânsă.

Oddschecker.com, care reflectă cotele pe mai multe platforme de pariuri, l-a avut pe Trump cu echivalentul a aproximativ 62% șanse de câștig și Harris de aproximativ 38%.

Pe platforma PredictIt, contractele pentru o victorie a lui Trump au fost tranzacționate la 60 de cenți, cu o posibilă plată de 1 USD. Contractele pentru Harris erau la 46 de cenți.

Polymarket îl are pe Trump cu o șansă de câștig de 64% și pe Harris cu 36%, cu un volum combinat de 2,2 miliarde de dolari.

Germania lansează o rețea națională de hidrogen CITEȘTE ȘI Germania lansează o rețea națională de hidrogen

Unul dintre cele patru conturi de pe Polymarket care au alimentat speculații cu privire la pariurile lor mari pe o victorie a lui Trump s-a adăugat la pariurile sale de marți, crescând potențialul profit în cazul în care Trump câștigă la aproape 44 de milioane de dolari, conform instrumentului de urmărire a activității Polymarket.

Cu doar două săptămâni rămase înainte de alegeri, Harris deține un avans marginal cu 46% din opțiunile de vot, față de 43% în cazul lui Trump, într-un nou sondaj Reuters/Ipsos. Alte sondaje îi arată pe cei doi candidați umăr la umăr în ​​cele șapte state indecise, care urmează să determine câștigătorul.

Valoare de piață a Trump Media a crescut pentru scurt timp la aproape 10 miliarde de dolari, după debutul său pe bursă din martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
truth social
donald trump