LISTA Plajă din România a ajuns a zecea cea mai relaxantă din Europa

LISTA Plajă din România a ajuns a zecea cea mai relaxantă din Europa
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 20:00

Plaja Constanței a fost desemnată a zecea cea mai relaxantă plajă din Europa, potrivit unui studiu care a desemnat cele mai bune plaje din lume pe baza recenziilor de călătorie ale turiștilor.

Un studiu realizat de SpaSeekers.com a numărat de câte ori cuvântul „relaxare” a fost menționat în recenziile de călătorie online ale unora dintre cele mai populare plaje din lume, dezvăluind destinația de coastă care trebuie vizitată în fiecare țară, atunci când trebuie doar să vă relaxați, scrie Novinite.

Urmărește-ne și pe Google News
EXCLUSIV FOTO Fondatorul French Bakery: Vizăm un exit, nu vrem să ne dăm pe mâna oricui. Pregătim un nou local CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Fondatorul French Bakery: Vizăm un exit, nu vrem să ne dăm pe mâna oricui. Pregătim un nou local
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Lista dezvăluie locurile preferate pentru oricine a căutat o excursie relaxantă anul acesta, arată Știrile Pro TV.

Potrivit recenziilor lăsate de turiști, plaja Constanței a fost desemnată a zecea cea mai relaxantă din Europa, cu voturile a 5,4% dintre călători. 

Cea mai relaxantă plajă din Europa a fost aleasă Nautholsvik Geothermal din Islanda, cu voturile a 15,1% din turiști, urmată de Ayia Thekla din Cipru (11,1%) și Amager Strandpark din Danemarca (8%).

Un startup românesc care face roboți a primit 2 milioane euro CITEȘTE ȘI Un startup românesc care face roboți a primit 2 milioane euro

La nivel global, Little French Key din Honduras se dezvăluie ca fiind cea mai relaxantă plajă din lume, cu peste 4.250 de recenzii în aceste sens.

LISTA Plajă din România a ajuns a zecea cea mai relaxantă din Europa

viewscnt
Afla mai multe despre
plaja
constanta