Dacia ieftinește din nou Duster 3, dar scade în premieră și prețul noului Spring

Dacia ieftinește din nou Duster 3, dar scade în premieră și prețul noului Spring
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris astăzi, 21:00

SUV-ul Dacia Duster 3 a primit un nou preț de pornire în ofertele celor de la Dacia, după ce anterior fusese deja inclus în campania de vară. În acest moment, Duster 3 coboară sub 17.000 de euro, în premieră. Dacia Spring se ieftinește, la rândul său, pentru a face față cererii scăzute de pe piața de vehicule electrice, relevă datele analizate de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Dacia majorează discountul aplicat modelelor sale, în special lui Duster, care poate fi cumpărat acum cu 16.990 de euro, pentru versiunea Essential echipată cu motorul ECO-G 100.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Recepția celui mai scump drum județean din România - amânată din motive birocratice CITEȘTE ȘI VIDEO Recepția celui mai scump drum județean din România - amânată din motive birocratice
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Este o nouă majorare sub pragul psihologic de 17.000 de euro, care încearcă să atragă mai mulți clienți către noul model, în condițiile în care vânzările de automobile din România au înregistrat scăderi alarmante în ultimele două luni. Prețul afișat de Dacia pentru Duster este oferit în anumite condiții, fiind incluse mai multe reduceri simultan, din care una de 810 euro acordată de Renault Commercil Roumanie, distribuitorul mărcii Dacia pe piața din România, iar una de 1000 de euro acordată de campania Dacia Credit.

O primă reducere de preț este aplicată de Dacia și pentru noul Spring, facelift-ul care începând din luna octombrie a ajuns în showroom-uri și poate fi comandat cu livrare în acest an. Mașina fusese lansată la 16.900 de euro, dar în urma campaniei lansată de Dacia prețul scade la 10.600 de euro cu tot cu prima Rabla Plus (aproximativ 5.100 de euro), ceea ce înseamnă că prețul de la care pornește mașina a coborât la 15.700 de euro, cu 1.200 de euro mai mic decât prețul de listă.

FOTO Renault surprinde cu conceptul Emblème, cu propulsie duală, electric - hidrogen CITEȘTE ȘI FOTO Renault surprinde cu conceptul Emblème, cu propulsie duală, electric - hidrogen

Directorul Mihai Bordeanu declarase pentru Profit.ro anterior că, de la lansarea comenzilor din luna iunie și până la startul livrărilor de la finalul lui septembrie, fuseseră comandate „câteva sute de mașini”, în condițiile în care mașina nu era prezentă fizic la dealeri.

Faptul că mașina se ieftinește arată destul de clar că reducerea valorii tichetului Rabla Plus a afectat clar vânzările de mașini electrice. În plus, lansările de modele concurente, cu prețuri destul de apropiate de cel al lui Spring, au diluat și mai mult interesul pentru modelul Dacia.

Celelalte modele din gama Dacia rămâne la prețurile anunțate deja de campania de reduceri de preț, cu 13.300 euro pentru Sandero Stepway, 16.390 euro pentru Jogger și 12.500 euro pentru Logan, prețuri de intrare în gamă, pentru versiunile echipate cu motoarele cele mai mici. La Sandero, motorul din ofertă este TCe 90, la Jogger ECO-G 100, iar la Logan de asemenea TCe 90. Echipamentele standard de pe versiunile cu cele mai mici prețuri diferă în funcție de model.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia duster
pret duster 3
ieftinire duster
pret sandero
logan
pret spring