Apple relansează iPadOS 18 pentru iPad Pro cu cip M4

Apple relansează iPadOS 18 pentru iPad Pro cu cip M4
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 15:23

După ce update-ul inițial la iPadOS 18 a blocat tabletele iPad Pro cu cipuri M4, Apple a lansat acum un nou update, care merge și pe aceste modele.

În septembrie, când a lansat iPadOS 18, cel puțin o parte dintre posesorii tabletelor iPad Pro cu cipuri M4 s-au trezit cu acestea blocate în timpul procesului de actualizare.

Urmărește-ne și pe Google News

Apple a recunoscut imediat problema și a retras update-ul, pentru a limita numărul tabletelor afectate, iar, acum, compania vine cu un update care ar trebui să meargă și pe modelele afectate.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
Tabletele Amazon vor oferi funcții de AI CITEȘTE ȘI Tabletele Amazon vor oferi funcții de AI

Astfel, posesorii tabletelor iPad Pro cu cipuri M4 pot și ei să instaleze iPadOS 18.0.1 pentru a se bucura de noile facilități ale sistemului de operare.

iPadOS 18.0.1 este disponibil pentru toate tabletele Apple. Acesta este primul update la iPadOS 18, care aduce, printre altele, mai multe funcții de personalizare a ecranului principal și a meniului Control Center.

Apple este așteptată să lanseze, în curând, noi tablete, printre care o nouă versiune de iPad mini, care ar putea fi disponibilă chiar spre finalul acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipados 18
ipad pro
m4