Apple ar putea dezvolta căști cu camere foto

Apple ar putea dezvolta căști cu camere foto
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris vineri, 14:39

Peste doi ani, Apple ar putea începe să producă căști dotate cu un sistem de camere similar celui de la iPhone, numit Face ID.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Analistul Ming-Chi Kuo, renumit pentru descoperirile făcute despre planurile Apple, crede că gigantul american ar putea începe să producă, în 2026, căști cu camere foto.

Camerele foto în discuție nu par a fi dedicate realizării fotografiilor, ci sunt menite a face parte dintr-un sistem cu infraroșu, precum tehnologia Face ID din dotarea iPhone-urilor.

Apple ar putea anunța includerea Gemini în Apple Intelligence CITEȘTE ȘI Apple ar putea anunța includerea Gemini în Apple Intelligence

Kuo se așteaptă ca viitoarele căști să folosească acest sistem pentru a fi folosite împreună cu casca Vision Pro, în scopul de a îmbunătăți experiența spațială utilizatorului.

De exemplu, în timpul vizionării unui film cu Vision Pro, întoarcerea capului ar putea duce și la repoziționarea automată a sunetului.

Același sistem ar putea fi folosit pentru a îmbunătăți navigarea în cadrul interfeței grafice a căștii, deschizând drumul unor noi gesturi prin care pot fi accesate meniurile și opțiunile disponibile.

Nu este exclus, însă, ca Apple să găsească și să implementeze funcții în tandem și cu alte produse (iPhone, iPad, Mac etc.) pe baza acestei tehnologii.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
airpods
căști
camere foto
infraroșu