iPhone 16 Pro Max ar putea aduce o autonomie mai mare

iPhone 16 Pro Max ar putea aduce o autonomie mai mare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris marţi, 08:44

Modelul de top al seriei iPhone 16 ar putea oferi beneficiul unei baterii care oferă o autonomie mai bună, grație unei schimbări operate de Apple la nivelul bateriei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Pentru a respecta o nouă lege europeană, care prevede că toate smartphone-urile trebuie să permită utilizatorului să înlocuiască bateria din 2025, Apple pregătește o schimbare în modul în care aceasta este integrată în smartphone-urile sale.

Se cunoaște deja că Apple va renunța la benzile adezive care țin bateria în loc, în favoarea unei carcase metalice, care eliberează bateria în urma unui ușor șoc electric.

Apple va implementa inteligență artificială pe Vision Pro CITEȘTE ȘI Apple va implementa inteligență artificială pe Vision Pro

Însă, conform analistului Ming-Chi Kuo, abordarea va aduce și un alt beneficiu. Deoarece carcasa va fi construită din oțel inoxidabil, se va face loc pentru o baterie cu o densitate mai mare.

Analistul chinez crede că densitate celulei va fi mai mare cu între 5% și 10% față de modelul anterior. Asta va duce la o autonomie mai mare pentru iPhone 16 Pro Max.

Este posibil ca iPhone 16 Pro Max să fie singurul model de iPhone lansat în 2024 care va beneficia de noua schimbare internă la nivelul bateriei, înainte ca aceasta să fie operată la toate modelele de anul viitor.

Ming-Chi Kuo, pe baza informațiilor pe care le obține din rândul partenerilor chinezi ai Apple, spune că viitoarea carcasă din oțel inoxidabil pentru baterie va fi produsă de Sunway.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 16 pro max
baterie
autonomie