Tabletele Amazon vor oferi funcții de AI

Tabletele Amazon vor oferi funcții de AI
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 09:56

Amazon anunță că va implementa o serie de funcții care folosesc inteligența artificială pe tabletele vândute sub brandul Fire HD.

Funcțiile anunțate de Amazon nu aduc ceva special față de ceea ce există deja la multe alte produse și servicii, vizând lucrul cu textul și generarea imaginilor.

Urmărește-ne și pe Google News

Webpage Summaries, așa cum sugerează și numele, face un rezumat al articolelor lungi din paginile web, afișând ideile principale cu liniuțe pentru a fi ușor de citit.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
Apple, acuzată că a impus reguli ilegale la locul de muncă CITEȘTE ȘI Apple, acuzată că a impus reguli ilegale la locul de muncă

O altă funcție, numită Writing Assist, oferă corectură gramaticală și posibilitatea transformării textului selectat pentru a corespunde anumitor situații - comunicări de business, cereri oficiale etc.

Această funcționalitate este integrată în tastatura virtuală, ceea ce face să poată fi apelată din orice aplicație, inclusiv din cele de chat sau clienți de e-mail.

În fine, Wallpaper Creator permite generarea unor imagini de fundal pe baza comenzilor scrise în care utilizatorul stabilește criteriile pe baza cărora să fie create imaginile.

Toate aceste funcții vor începe acum să fie implementate pe cea mai nouă serie de tablete Amazon Fire HD 8, dar, eventual, vor ajunge și pe modelele compatibile mai vechi.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
fire
tablete
ai