Apple pregătește lansarea unui nou iPhone SE

Apple pregătește lansarea unui nou iPhone SE
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 10:23

La trei ani de la ultimul model al acestei serii, Apple va lansa un nou iPhone SE, care va aduce mai multe noutăți notabile.

Undeva la începutul anului viitor, Apple va lansa un nou iPhone SE, conform Bloomberg, urmând să contrazică zvonurile care susțineau că gigantul american va renunța la acesta.

Urmărește-ne și pe Google News

Viitor iPhone SE nu va mai avea buton sub ecran pentru autentificarea cu amprenta, ceea ce înseamnă că partea de securitate ar putea fi preluată de sistemul Face ID.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
Apple ar putea lansa un „ecran inteligent” anul viitor CITEȘTE ȘI Apple ar putea lansa un „ecran inteligent” anul viitor

De asemenea, deși este considerat un smartphone low-end, acesta va fi suficient de puternic pentru a beneficia de funcțiile de inteligență artificială care urmează a fi lansate.

Noul iPhone SE va veni la trei ani după lansarea ultimului model din serie, care, în 2022, aducea suportul 5G ca principală noutate.

Conform acelorași surse, Apple ar avea în lucru și noi tablete. Compania ar putea lansa un nou iPad mini chiar anul acesta, plus noi modele iPad Air la începutul anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone se
ipad