FOTO Accor atinge un prag istoric de hoteluri. Pregătește o nouă deschidere și în București

FOTO Accor atinge un prag istoric de hoteluri. Pregătește o nouă deschidere și în București
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 14:15

Mercure Hotels a atins o un prag istoric odată cu deschiderea celui de-al 1.000-lea hotel al său. 

Aproape 30 de hoteluri Mercure au fost deschise în China în acest an, aducând amprenta brandului la peste 180 de hoteluri în regiune. Mercure și-a dublat, de asemenea, prezența în Japonia, cu deschiderea recentă a 11 hoteluri Mercure în întreaga țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Prețurile locuințelor din Uniunea Europeană au crescut CITEȘTE ȘI Prețurile locuințelor din Uniunea Europeană au crescut
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Pragul de 1.000 de hoteluri a fost atins în 2024 cu o serie de deschideri remarcabile, printre care Mercure London Earls Court (Marea Britanie), Mercure Chandigarh Tribune Chowk (India), Mercure Fukuoka Munakata Resort & Spa (Japonia), Mercure Marival Emotions Resort (Mexic), Mercure Nantong Renmin Road (China) și Mercure Dubai Deira (EAU). Cu cel mai mare numar de hoteluri în dezvoltare din portofoliul Accor, Mercure are peste 200 de noi hoteluri programate să fie deschise până în 2028.

De la modestele sale începuturi din anii 1970, Mercure a suferit o transformare. Achiziționat de grupul francez Accor în 1975, brandul s-a extins rapid.

Opt ore cu trenul între două mari capitale europene CITEȘTE ȘI Opt ore cu trenul între două mari capitale europene

Printre momentele cheie se numără deschiderea primului său hotel internațional în Lisabona, în 1983, și extinderea sa în 1994 în Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est și Australia.

Anul 2024 se remarcă prin extinderea semnificativă a prezenței brandului în China și Japonia, contribuind la depășirea pragului de 1.000 de proprietăți în 68 de țări din întreaga lume.

FOTO Accor atinge un prag istoric de hoteluri. Pregătește o nouă deschidere și în București

În România, brandul numără în prezent 9 hoteluri, cu un total de 717 camere și urmează să își extindă rapid rețeaua în următorii ani. Hotelurile existente sunt răspândite în întreaga țară, în București, Sighișoara, Sibiu, Timișoara, Mediaș, Galați, Cozieni, Ilfov.

Regio Călători introduce plata cu cardul în trenuri. Cum funcționează CITEȘTE ȘI Regio Călători introduce plata cu cardul în trenuri. Cum funcționează

Portofoliul Mercure din România a crescut în 2023 cu două deschideri: Mercure Conacul Cozieni și Mercure Sibiu Arsenal.

Următorul hotel care se alătură familiei Mercure în România este Mercure Bucharest Cantemir, cu 40 de camere.

FOTO Accor atinge un prag istoric de hoteluri. Pregătește o nouă deschidere și în București

viewscnt
Afla mai multe despre
mercure
hotel