Primul dispozitiv de smart home Apple ar putea folosi un design retro

Primul dispozitiv de smart home Apple ar putea folosi un design retro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 11:23

Primul ecran inteligent Apple ar putea avea un design retro, care să amintească de clasicul iMac, în ceea ce ar putea reprezenta chiar un omagiu adus acestuia.

Acest dispozitiv va arată precum un difuzor HomePod la care a fost adăugat un ecran, însă, baza pe care va sta acesta va fi circulară, asemănătoare unui abajur, conform surselor citate de Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News

Designul acestuia ar urma să aducă aminte de iMac G4, ceea ce ar putea motiva achizițiile bazate pe nostalgia utilizatorilor care au o vârstă ce la permite să-mi amintească de sistemul din urmă cu două decade.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
28 noiembrie - Profit Financial.forum
iOS 18.2 va introduce o nouă funcție pentru siguranța copiilor CITEȘTE ȘI iOS 18.2 va introduce o nouă funcție pentru siguranța copiilor

Acest prim dispozitiv de smart home al companiei americane ar urma să fie unul „accesibil”, scrie Bloomberg, fără să ofere o estimare a prețului.

Apple lucrează și la un al doilea dispozitiv din aceeași gamă, cu un braț robotic mobil, care va costa undeva în jurul a 1.000 de dolari, conform estimărilor actuale.

Spre deosebire de cel cu design retro, care ar urma să fie lansat anul viitor, cel cu braț robotic nu este așteptat pe piață mai devreme de 2026.

Ambele dispozitive urmează, însă, să ruleze aplicații Apple de la FaceTime la Calendar și Notes. Nu va lipsi nici suportul pentru suita Apple Intelligence. 

viewscnt
Afla mai multe despre
smart home
apple
retro
imac